Horoskop za SEPTEMBAR 2018: Škorpija nadmudruje dušmane, Ribe u ljubavnim svađama, a za 3 znaka stiže ljubav njihovog života!

U prvoj polovini mjeseca Neptun će biti u opoziciji sa Suncem iz Djevice pa možemo očekivati maglu, zbrku, iluzije i nejasne situacije. U posljednjoj nedjelji Sunce i Merkur iz Vage će biti u lijepom aspektu sa Marsom iz Vodolije što će donijeti energiju, pobjedu, uspjeh, povoljne novosti, sigurnost u potezima.

Polako se osjeća da je ljeto na izmaku. Već od 6. septembra pokreće se veliki zemljani trigon između Merkura u Djevici, Saturna u Jarcu i Urana iz Bika i to nam svima daje lijepe prizemne dogovore, planove i realna razmišljanja. U prvoj polovini mjeseca Neptun će biti u opoziciji sa Suncem iz Djevice pa možemo očekivati maglu, zbrku, iluzije i nejasne situacije.
U posljednjoj nedjelji Sunce i Merkur iz Vage će biti u lijepom aspektu sa Marsom iz Vodolije što će donijeti energiju, pobjedu, uspjeh, povoljne novosti, sigurnost u potezima. Ujedno će Saturn sve to osporavati, stvarati restrikcije, kašnjenje, kod nekih osoba odricanje, gubitke, depresiju, greške, nejasne ideje, neprilagođavanje. Oko sredine mjeseca Sunce će biti dobro aspektovano sa Plutonom u Jarcu, Neptunom i Jupiterom što ukazuje na kreativnost, šarm, lijepe osjećaje, slogu, sreću i dobre prilike
Evo šta mogu očekivati pojedinačni znaci u septembru.

OVAN
Vi imate odlične prilike u prvoj dekadi mjeseca za sve ono za šta ste sigurni da će se isplatiti. Već od 6. septembra kada Merkur uđe u znak Djevice, vaše 6. polje usluga i Saturn sve to podrži kada krene direktno što može pokrenuti nešto novo i pokrenuti mnoge klijente ili neki novi saradnički odnos. Potrebno je da vodite računa o administraciji i pravnim pitanjima.
Naglašeno je pojačanje finansijske situacije, prilagodljivost, sve vrste trgovine, marketinga. Pojedini Ovnovi mogu imati problem sa novcem ili nekim dugom, sa kašnjenjem ili sa očekivanom svotom. Mnogi nezaposleni Ovnovi sada mogu dobiti posao.
U periodu kvadrata Saturna, Merkura i Sunca mogu se desiti teškoće u dogovorima i u poslovanju. Emotivno nekim Ovnovima uživanje, drugima konflikti, ljubomora i svađe. Neslaganja se mogu dešavati i zbog finansija ili zbog više posvećenog vremena prijateljima. Slobodni mogu upoznati osobu koja ih privlači sredinom mjeseca.
Ako budete odbijeni od partnera, znajte da se upornost isplati. Pokrećete neke nove vježbe i način ishrane.

BIK
Vi imate dosta aktivan period, posebno ako se bavite privatnim biznisom, izdavanjem nekretnina, uslužnim servisima, kupoprodajom nekretnina. Merkur ulazi u vaše polje zabave pa ako imate igraonice, igračke i sve proizvode za djecu, septembarski dani su naglašeni za zaradu. Velike mogućnosti sa strancima, putovanjima za zaradu i napredak. Moguće je i neslaganje sa nekim klijentom.
Druga polovina mjeseca je takođe vrlo povoljna, posebno za one Bikove koji se bave kozmetikom, zdravstvom, konfekcijom, hranom i zabavom. Nezaposleni mogu imati uspjeha u sezonskim poslovima i svim zanatskim poslovima.
Emotivno mogući su konflikti početkom mjeseca. Neophodan je kompromis da ne bi došlo do udaljavanja. U drugoj polovini septembra odnosi se harmonizuju i nesuglasice rješavaju. Slobodni imaju dosta druženja i mogućnost izlazaka i ulaska u novu vezu. Mogući su veliki zahtjevi od strane partnera. Da bi veza uspjela potrebno je dosta truda i da promijenite stare navike.
Dosta dobro zdravlje i jačanje imuniteta. Mnogi će izbaciti slatkiše i vrlo začinjenu hranu.

BLIZANCI
Vrlo povoljan period za dogovore i udubljivanje za analizu i detalje kada je posao u pitanju i rješavanje administrativnih pitanja. Pozitivan aspekt Saturna i Urana vam daje mnogo dobre uvide i spoznaju gdje ste griješili do sada. Neki vaši planovi mogu da nadmudre konkurente. Pojedini Blizanci mogu imati iznenadnu inspekciju pa dobro pazite da sve bude dobro. Moguća su i nekorektna ponašanja od osoba na položaju.
To sve se dešava u prvoj polovini mjeseca dok druga polovina mjeseca ima mnogo dobre okolnosti za bolju zaradu. Izbjegavati ulaganja u nepotrebno i rasipanje.
Pojedine osobe mogu imati koristi od ulaganja svega što je vezano za djecu, zabave i kreativne projekte. Nezaposleni mogu naći posao u obrazovnim ustanovama, zabavi administrativnim poslovima.
Emotivno partner će biti otvoren za razgovore a vi se trudite da unesete neke novine u vašu vezu i da istražite šta još možete da radite u zajedništvu. Mnogo lijep period vam predstoji, pokreti, putovanja, druženja. Slobodni će biti raspoloženi za druženja i zabavu bez želje da ulaze u ozbiljnu vezu. Mnoge osobe će se nuditi, pa pripazite da ne odaberete pogrešnu osobu zbog vaše brzopletosti.
Moguće su alergije, slabljenje imuniteta zbog stresa, psihosomatske bolesti. Pred sam kraj septembra pojačava se imunitet uz redovniju ishranu.

Nastavak pročitajte na slijedećoj stranici:

Horoskop za SEPTEMBAR 2018: Šta očekuje Rakove, Lavove, Djevice, Vage i Škorpije?