HOROSKOP ZA PREOSTALA TRI MJESECA 2017: STIŽU VELIKI PREOKRETI RIBAMA, LAVU, ŠKORPIJI….

Šta su zvijezde zapisale u oktobru, novembru i decembru 2017. godine. Bikovi su zbunjeni, Jarčevima stiže sudbonosni trenutak za saputnika, Rakovi „cvjetaju“…

OVAN 

Polovica vašeg srca želi pustiti osobu koju volite, a druga se još čvrsto drži. Frustrira vas kada se sjetite koliko se već dugo vrtite u istom krugu, ali kao da to ne možete (ili ne želite) riješiti. Ne treba vam neko drugi reći da krenete dalje, to ćete napraviti kada osjetite da je vrijeme. Samo pazite da vam život ne prođe u čekanju.

BIK

Možda ste malo zbunjeni u posljednje vrijeme jer ne znate je li put kojim idete ispravan. To je sasvim u redu. Ne morate u svakom periodu životu znati što i kako, ali nemojte dopustiti da vas strah od neuspjeha zakoči. Možda sljedeća tri mjeseca vašeg života neće biti ono što očekujete, ali to ne znači da neće dovesti do nečeg boljeg.

BLIZANCI

 Blizanci, vaš život je bio prilično turbulentan tokom većine 2017. godine. Susreli ste se s promjenama na poslu, u ljubavi i životu općenito. Koliko god ste se bojali nekih odluka, one će se na kraju isplatiti. I možda nećete uploviti u novu vezu, ali ćete zato bolje upoznati sebe i ono što želite.

RAK

Kada biste jednom rječju trebali opisati ovu godinu, ona bi glasila ‘kako’. Kako ste uspjeli preživjeti sve što vam se dogodilo? Ne, stvari neće i dalje biti najgore, već sada slijedi ono najbolje. S nadolazećom jeseni i zimom, većina toga će se iskristalizirati i vi ćete doslovno ‘procvasti’. Ne morate čekati proljeće za to.

 LAV

Vi ove godine bježite od bilo kakvih odnosa, veza, spojeva i sličnog. Sve je nekako u magli nesigurnosti i već se pitate kako niste poludjeli. Ali znate kako većinu ljudi živcira jesenja kiša i hladnoća zime? Vama je tada najbolje bez obzira što ste ljetno dijete. I znate što je najbolje? Ljubav će ući u vaš život kada to najmanje očekujete, a tamo će i ostati.

DJEVICA

Bilo da ste napravili veliki pomak u vašoj karijeri ili ne, stvari će biti odlične. Budite ponosni na sebe i one što ste postigle. A što se tiče ljubavi, vrijeme je da se prestanete igrati. Puno vrijedite, a važno je da to vidi i druga strana. Ako ne vidi, zatvorite to poglavlje i krenite dalje.

VAGA

Za duboke rane uvijek treba vremena da se izliječe, a to vrijedi i za vaše. Možda vam se čini da stalno nazadujete, ali to je ok. Stvari treba osjećati duboko, ali nije važna samo ljubav koju dobivamo od drugih osoba, već i ona prema samome sebi. Više se posvetite upravo njoj.

ŠKORPIJA

Vi ste uvijek bili korak ispred, mudriji od svojih stvarnih godina. Usamljena ste vučica koja pleše kako sama svira i fokusirani ste na svoje ciljeve. No, krajem ove godine možda naletite na nekoga tko dijeli vaše životne stavove i ima kvalitete koje vi najviše cijenite kod drugog čovjeka. Bez obzira što ste uvijek igrali na sigurno, sada je vrijeme da malo riskirate.

STRIJELAC

Još uvijek se držite stare ljubavi? Nadate se da će stvari biti kao prije? Da će se opametiti? Prestanite čekati. Život je sad, a ne jučer ni sutra. Ne zaslužujete nekoga ko stalno bježi, ne cijeni vas dovoljno ili uz koga ne rastete na svim razinama. Trebate nekoga kome ćete biti sve. Možda još nije vrijeme za novu osobu, ali ona će sigurno doći. Samo nemojte forsirati.

JARAC

Ako u životu imate nekoga ko je vaš ‘stub’, a iznutra je mekan, volite ga i ne puštajte. Iako su pred vama mnoge prepreke i izazovi, važno je kako ćete se suočiti s njima i hoće li vas ojačati kao par ili vas razdvojiti. Možete li zamisliti budućnost s tom osobom? Dobro razmislite.

VODOLIJA

U idućih nekoliko mjeseci prošlost će ponovno zakucati na vaša vrata, bilo da se radi o bivšim ljubavima ili o nekom s kim imate neriješene račune. Nemojte dopustiti da nečije mišljenje promijeni ono što ste godinama gradili u sebi, a to je pametnije, mudrije i zrelije ‘ja’. Ako nisu spremni shvatiti i prihvatiti vas ovakve kakvi ste sada, nemaju mjesta u vašem životu.

RIBE

Ribe, konačno ćete prestati analizirati prošlost i pustiti nove ljude u vaše srce i život. Sve što ste ikada nekome dali, vratit će vam se. Ali, pazite. Kad god se budete osjećali dobro i pozitivno, netko će vas pokušati prizemljiti i obaviti svojim pesimizmom. Budite jaki i ne dajte im da utječu na vas. (Izvor: Thought Catalog