Horoskop za ljubavna iskušenja i neograničenu sreću do 10. februara 2018: evo šta nam donosi Venera u Vodoliji

Venera je 18. januara ušla u zanimljiv znak Vodolije. Vladar Vodolije je planeta Uran, jedan vrlo društven, uzbudljiv i ekscentričan genijalac koji gdje god da se pojavi dođe kao uragan, pomete sve pred sobom i ostavi vas u totalnom šoku, da pritom ne znate što vam se to upravo dogodilo.

Kada se planeta Venera nađe u ovom znaku znači da dolazi period gdje je fokus sa prethodnog hladnog, povučenog i ćutljivog Jarca najednom prebačen na svjetlucavost, vesele društvene događaje, ekscentrične ljude, adrenalinske zabave i ljubavi preko društvenih mreža. Najednom sve pršti od neobične energije.

Osobe u vezama želiće u ovom periodu puno više slobode kako bi se mogle zabavljati sa svojim društvom. Ovo će za neke možda značiti nagli raskid veze, pogotovo ako vam Uran radi neki značajniji aspekt, u vašoj natalnoj karti.

Samci će potražiti neku osobu koja bi im mogla okrenuti život naopačke. Nekoga ko je možda dosta različit od ljudi koje vas inače privlače, inače vam se baš sada čini da je idealna prilika za započinjanje nečeg sasvim drugačijeg. Želja za buntovništvom je sada velika, pa pazite da se sami ne upletete u nešto što će vam kasnije zadavati glavobolje.

Venera u Vodoliji je vrlo društvena, ona postoji da bi se davala drugima. Sada ćete željeti da učinite svijet boljim mjestom, pa ćete razmišljati o nekoj donaciji za neku humanitarnu ustanovu. Možda ćete i odlučiti da volontirate negdje, a sve kako bi nesebično pridonijeli društvu u kojem živite i pritom ga učinili ljepšim i ugodnijim mjestom, kako vama tako i drugima.

Ova Venera se ne voli da se duboko vezuje. Ona mora da ima puno slobode kako bi mogla da procvjeta u svojoj punoj ljepoti. Njoj treba divljenje, ali izdaleka, ali opet takvo da ona znam da ste uvijek tu negdje uz nju. Jer ona je veran prijatelj koji je uvek nesebično spreman pomoći svima u nevolji, ali baš svima, i zato joj se teško fokusirati samo na jednu stvar, samo na jednu osobu, kad ima još toliko puno onih kojima je potrebna pomoć.

Ovo je vrijeme kada će mnogi iz zabave potražiti pomoć astrologa ili sami istraživati šta im to sve astrologija pokazuje da ih čeka u narednoj godini.

Veneri se u Vodoliji 20. januara pridružuje i Sunce, pa će se svakako osetiti svojevrsno olakšanje od težine koju je nosila dok su se i Sunce i Venera kretali znakom Jarca. Kao da će nam odjednom sav teret pasti s leđa i osjetićemo dašak lakoće, dašak slobode.

Venera će 15. februara raditi opoziciju sa Sjevernim čvorom, pa vam se možda baš tada desi neki sudbinski susret koji će vam, ako ništa drugo, ostati u lijepom sećanju. Ali, svakako je idealno vrijeme za neke nove početke i neke nove, uzbudljive veze.

Od 30. januara do 9. februara Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom, a od 2. februara i sekstil sa Uranom, pa pripazite da ne preterujete u silnoj želji za uzbuđenjem, jer bi vam se kasnije ono moglo obiti o glavu.

Jupiter iz Škorpije željeće da rastrošno trošite na stvari koje vam inače ne trebaju, pa pripazite i oko kupovine razne elektronike. Razmislite prvo da li vam zaista treba neki aparat, samo zato što je to sad trenutno super hit koji imaju apsolutno svi. Iako ćete imati veliku potrebu biti drugačiji od drugih, ali prije nego skočite zapitajte se – da li ste to zaista vi ili je samo to trenutni hir.

U ovom periodu nesebično dijelite ljubav najpotrebnijima i uživajte u nečem novom što će vam malo podići raspoloženje i vratiti osmijeh na lice!