HOROSKOP ZA DECEMBAR: EVO ŠTO BI SVAKI ZNAK TREBAO UČINITI U ZADNJEM MJESECU OVE GODINE

Godina na izmaku mnogima će biti početak nekih novih ljubavnih prilika.

Ovan

Decembar ovnovima donosi obilje pozitivne energije i u tom mjesecu nastavit će se mirno razdoblje iz novembra bez velikih zaokreta u ljubavnom životu. Morate samo ostati pozitivni i strpljivi i nemojte pretjerano reagirati u bilo kojoj situaciji. Ako ste slobodni, možete upoznati jednu vrlo zanimljivu osobu koja će privući vašu pažnju.

Bik

Možete se naći u situacijama koje će vas iziritirati i zbuniti ako donosite odlučujuće odluke vezane za svoj ljubavni život. Nemojte biti previše emotivni zbog nekihljudi i pokušajte sve sagledati pragmatično. Ostanite smireni i uzmite dovoljno vremena za razmišljanje prije donošenja važnih životnih odluka.

Blizanci

Morate početi otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Vrijeme je da stavite sve karte na stol i otvorenopriznate sve svoje osjećaje i nakon toga zajednički donesete odluke koje su bitne za vašu budućnost.

Rak

Za one u vezama, vrijeme je da organizirate neku romantičnu večeru ili vikend u dvoje i pobjegnete od svakodnevnice. Mogli biste ubrzo biti pred odlukom da stanete na ‘ludi kamen’.

Lav

Busite iskreni prema sebi i analizirajte zašto ste u odnosu koji vam ne odgovara. Nađite odgovore na pitanja zašto ste u vezi i što od tog odnosa očekujete. Ako je vaš odgovor takav da je vrijeme da tu vezu završite, skupite hrabrosti i učinite to za neke nove početke pred vama, prenosi Večernji.

Djevica

Mirni ste i zadovoljni sa sadašnjem tijekom svog života. decembar bi vas mogao navesti na odluku da svoj odnos s voljenomosobom podignete na višu razinu.

Vaga

Zvijezde su na vašoj strani i nakon brojnih uspona i padova, osjećat ćete se sretno u ljubavnoj vezi. Neki će se zavjetovati na vječnu ljubav upravo u decembru i ovaj mjesec je vrijeme u kojem biste trebali potpuno uživati.

Škorpion

Oni u vezama trebali bi prestati ignorirati probleme i ponašati se kao da ne postoje. Osobe koje nisu u vezi trebali bi izići iz svoje komforne zone i osobi koja vam se svia to konačno i priznati.

Strijelac

Strijelci će ovu godinu najvjerojatnije završiti nekim odmor. Puni ste energije i života i optimizma te biste trebali odvojiti neko vrijeme za sebe iprepustiti se uživanju na svim razinama. Bacite neki pogled u godinu koja je na izmaku i budite zadovoljni učinjenim.

Jarac

Decembar za vas donosi nova poznanstva, lude provode i zabave. Nastavit će se razdoblje pozitive koje vas prati, a vjerojatno ćete se odlučiti i nekud otputovati i dobro se zabaviti.

Vodenjak

Druga polovica decembra može donijeti probleme u ljubavnoj vezi. Partner će se osjećati da ga zapostavljate i može doći do zahladnjenja odnosa.

Ribe

Vi ćete zaista biti na novom početku i donijeti nove životne odluke koje ste odlučili slijediti. Decembar je za vas prava prekretnica u kojoj ćete podvući crtu pod svoj ljubavni život i stvari gledati drugim očima.