Horoskop za april 2020. godine: MJESEC SUKOBA I TENZIJA

April, mjesec ograničenih mogućnosti u svakom pogledu. Mjesečni horoskop za april 2020. je prije svega pod uticajem tranzitnog hoda Saturna iz Jarca u Vodoliju. Ovo će donijeti brojna ograničenja. A tokom aprila 2020. sktivan je tranzit Marsa, pa su mogući sukobi i tenzije.

STRIJELAC
POSAO: Ozbljno razmatrate poslovnu situaciju i u vama će se javiti doza zabrinutosti, ali je to ipak samo privremeno. Finansije se stabilizuju, posebno kada su rashodi u pitanju. U drugoj polovini mjeseca planeta platnog prometa pravi povoljan aspekt na vaše Sunce tako da su moguće zaostale isplate novca.
LJUBAV: Ako ste u vezi ili u braku, neophodna je tolerancija partnerovih promjena raspoloženja. Ako ste slobodni, za vas se interesuje jedna osoba visokog društvenog statusa a vi taktizirate. Nemojte gubiti vrijeme.
ZDRAVLJE: Stabilno je, ali popravite režim ishrane.

JARAC
POSAO: Pred vama je mjesec u kojem ćete osjetiti jedno ozbiljno rasterećenje kada je posao u pitanju. Prošli ste jedan izuzetno naporan, dugotrajan proces koji je donio veće odgovornosti i sada ćete malo usporiti. Posao funkcioniše dobro, odgovornost vam nije nešto strano ali ste zabrinuti za budućnost. Ipak, razloga za brigu, u narednom vremenu nema, jer će se posao ali i finansije popravljati.
LJUBAV: Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se povući u sebe. Razlog je napor kroz koji ste prošli i nije vam do komunikacije. Slobodi pripadnici vašeg znaka već na samom početku mjeseca mogu promijeniti svoj emotivni status.
ZDRAVLJE: Stabilizuje se.

VODOLIJA
POSAO: Ograničenih ste mogućnosti na ovom polju, a razlog je, između ostalog, tranzitni Saturn koji je nedavno ušao u vaš znak. Tokom aprila je tu i Mars. Istovremeno imate veliku motivaciju za rad a okolnosti govore da morate usporiti. Finansije su, s druge strane, stabilne.
LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti, preispitujete odnos u kojem se nalazite. Nervoza u vama može kulminirati i vi ćete to prenijeti na suprotnu stranu. Suzdržavajte se. Ako ste slobodni, pred vama je mjesec u kojem ćete više komunicirati i flerovati, a jedna mlađa osba će se ozbiljno zagrijati za vas.
ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

RIBE
POSAO: Tokom prvih deset dana planeta komunikacije je i dalje u vašem prirodnom polju ličnosti. Komuikativni ste a do vas pristiže i mnoštvo informacija. Ne uzimajte sve zdravo za gotovo, neke stvari nisu provjerene a mogu vas zabriunuti. Od druge polovine mjeseca razmišljate o dodatnom izvoru prihoda i ukazaće vam se prilika za dodatnu zaradu.
LJUBAV: Ako ste u vezi ili u braku, bliskost i povezanos sa voljenom osobom je jača nego ikad. Imate želju da razgovarate, ali i da učite zajedno tako da ćete se tome sada posvetiti. Ako ste slobodni, ljubav dolazi preko člana porodice i zasniva se prvenstveno na komunikaciji.
ZDRAVLJE: Moguće glavobolje.