Horoskop za april 2020. godine: MJESEC SUKOBA I TENZIJA

April, mjesec ograničenih mogućnosti u svakom pogledu. Mjesečni horoskop za april 2020. je prije svega pod uticajem tranzitnog hoda Saturna iz Jarca u Vodoliju. Ovo će donijeti brojna ograničenja. A tokom aprila 2020. sktivan je tranzit Marsa, pa su mogući sukobi i tenzije.
OVAN
POSAO: Početkom mjeseca, tačnije četvrtog aprila, planeta harmonije i dogovora ulazi u vaše prirodno polje komunikacije tako da ćete tokom ovog mjeseca bit skloni diplomatiji, ali je prisutna i pojačana komunikacija. Što se tiče finansija, moguć dodatni prihod ili vraćanje dugovanja.
LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti, u vezi ili u braku, komunikacija sa voljenom osobom se poboljšava. Pravite planove za budućnost. Slobodni pripadnici vašeg znaka se fokusiraju na prijateljstva koja su sada pod znakom pitanja.
ZDRAVLJE: Stabilno je.

BIK
POSAO: Vaša vladajuća planeta na početku mjeseca aprila ulazi u vaše prirodno polje finansija tako da će sada mnogi pripadnici vašeg znaka biti u povoljnom periodu kada je novac u pitanju. Takođe, krajem prošlog mjeseca je Saturn ušao u vaše polje karijere i statusa i vrijeme je da počnete razmišljati u kom pravcu će se vaša karijera razvijati.
LJUBAV: Ako ste u vezi ili u braku, tokom narednoh nekoliko nedelja dolazi do zahlađenja u relaciji u kojoj se nalazite. Slobodni pripadnici vašeg znaka razvijaju jedan kvalitetan odnos putem društvene mreže.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda

BLIZANCI
POSAO: Optimistični ste i ovo je mjesec u kojem ćete ipak uspjeti sklopiti neke važne dogovore. Planeta koja vlada vašim horoskopskim znakom jedanaestog aprila prelazi u znak Ovna, što će omogućiti daleko bolje funkcionisanje u svakodnevici. Finansije su stabilne.
LJUBAV: Na ovom polju, ukoliko ste zauzeti, komunikacija, kao osnova svake relacije, se značajno poboljšava iako će povremeno biti prisutne i varnice. Ako ste još uvijek slobodni, planeta ljubavi u vašem znaku boravi tokom čitavog mjeseca, tako da ćete imati priliku promijeniti svoj emotivni status.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na imunitet.

RAK
POSAO: Vrlo ste zainetersovani za promjene na teritoriji posla. Tokom narednog perioda, do kraja mjeseca ćete baviti reorganizacijom sa svrhom da u daljoj budućnosti poboljšate kvalitet i produktivnost. Finansije su nešto lošije, ali se brinete više nego što je potrebno.
LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti, dolazi do rasterećenja na polju partnerstava. Sada će vam biti jasno kakav je kvalitet vašeg odnosa. Jedan dio pripadnika vašeg znaka shvata da je relacija izuzetno kvalitetna a drugi, manji dio, dolazi do zaključka da se mora krenuti dalje. Ukoliko ste slobodni, moguće je simpatisanje nekog sa kim poslovno sarađujete, ali je to ipak odnos na daljinu.
ZDRAVLJE: Tokom čitavog mjeseca ste nervozni.

NASTAVAK POGLEDAJTE OVDJE

Horoskop za april 2020. godine: MJESEC SUKOBA I TENZIJA