Horoskop za april 2020. godine: MJESEC SUKOBA I TENZIJA

April, mjesec ograničenih mogućnosti u svakom pogledu. Mjesečni horoskop za april 2020. je prije svega pod uticajem tranzitnog hoda Saturna iz Jarca u Vodoliju. Ovo će donijeti brojna ograničenja. A tokom aprila 2020. sktivan je tranzit Marsa, pa su mogući sukobi i tenzije.


LAV

POSAO: Tranzitni Saturn, zajedno sa Marsom, je napustio vaše prirodno polje posla, tako da ćete primijetiti kako pritisak na ovom polju prestaje. Sada ćete imati priliku da napravite mini retrospektivu svog rada u prethodnom periodu. Ipak, tu je još uvijek Jupiter koji donosi nove poslovne prilike, u novim okolnostima, ali i neka vrsta rasterećenja čeka jedan dio Lavova.
LJUBAV: Ako ste u vezi ili u braku, javiće se distanca u odnosu ali i briga za dalji razvoj relacije. Važno je da date prostora voljenoj osobi i da to bude uzajamno. Ako ste još uvijek slobodni, zainteresovaće vas nešto starija osoba.
ZDRAVLJE: Premoreni ste.

DJEVICA
POSAO: Tokom aprila ćete biti veoma motivisani kada je posao u pitanju. Sada su u ovom vašem prirodnom polju Saturn zajedno sa Marsom, pa je neophodno da se prirpemite za određene napore koji slijede. Istovremeno ćete moći da napravite progres, ali isto tako, ovo je period kada nećete moći djlovati i raditi onako kako želite.
LJUBAV: Ako ste u vezi ili u braku, okupirani ste, zajedno sa voljenom osobom poslom ali i zajedničkim finansijama.
ZDRAVLJE: Moguće su povrede.

VAGA
POSAO: Zabrinuti ste za svoj status kada je posao u pitanju, ali je to ipak malo predimenzionirano. Sada je neophodna dobra organizacija ali da zaposlite um da se ne biste bavili nekim nepotrebnim i opterećujućim stvarima. Finansije su relativno stabilne.
LJUBAV: Odno sa partnerom se stabilizuje, ali Mars, koji tokom aprila boravi u vašem prirodnom polju ljubavi može izazvati povremene tenzije i sukobe. Ako ste slobodni, moguća promjena emotvnog statusa. Ljubav počinje preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Stabilno je.

ŠKORPIJA
POSAO: Napetost jenjava, posebno kada je komunikacija u pitanju. Tokom narednih nedjelja je poslovna situacija relativno stabilna iako ćete imati utisak da vam neko narušava autoritet. Fokusirat ćete se na polje doma i na članove porodice. Mogući sukobi.
LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti, neophodno je da umanjite pritiak koji trpi relacija u kojoj se nalazite. Vrlo je vjerovatno da partner neće imati razumijevanja za vaše stavove i najbolje je truditi se da izbjegavate ozbiljne i teške teme. Slobodni pripadnici se veoma interesuju zajednu mlađu osobu ali samo naslućuju interesovanje suprotne strane.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

NASTAVAK PROČITAJTE OVDJE

Horoskop za april 2020. godine: MJESEC SUKOBA I TENZIJA