Horoskop za 4. oktobar 2021: Blizancima prijeko potrebna finansijska injekcija, Lavu teretana!

OVAN

POSAO: Imat ćete puno ideja i planova ali finese i detalji bi mogli da predstavljaju poteškoće. Upitatajte se da li ste dobro organizovani i možete li da napravite bolju strategiju. Takođe, obratite pažnju na saradnike i utvrdite da li su dovoljno kompetentni za obavljanje svog posla. Ako vam je neophodna stručna pomoć, ne libite se da je tražite. LJUBAV: Odnos sa partnerom će procvjetati, povezat ćete se duhovno na jednom potpuno novom nivou. Takođe, veliki akcenat bit će stavljen na čulna zadovoljstva tako da ćete uživati jedno u drugome na više nivoa. Bit ćete izuzetno upućeni jedno na drugo i koliko god da ste zajedno, možda ćete neke njegove karakterne crte po prvi put vidjeti u potpuno drugačijem svjetlu.
ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da posjetite nutricionistu.

BIK

POSAO: Ovo je dan dobrih, ako ne i najboljih prilika za vašu karijeru u ovoj godini. Ne libite se, ako stvarno vjerujete u sebe i svoj uložen trud, da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od vašeg pretpostavljenog. Ovo je dobra prilika da dobijete premještaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mjesto. Nezaposleni bi trebalo da ulože dodatni trud u pronalasku posla.
LJUBAV: I na ljubavnom planu situacija kreće nabolje. Ako niste znali, najviše sreće na ljubavnom planu imate upravo vi. Obratite pažnju na Ribe, Strijelca i Vodoliju i, naravno, budite tolerantni prema partneru.
ZDRAVLJE: Odustajanje u realizaciji započetog, siguran je znak da imate depresiju.

BLIZANCI

POSAO: Pojedini vaši dugoročni planovi i ciljevi vezani za posao morat će da pričekaju jer će im finansijska injekcija biti neophodna. Za sve što budete radili, bolje promislite dvaput prie nego realizujete jer je moguće da ćete morati da odgovarate za neke svoje postupke.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom bit će prepun emocionalne topline i seksualnog naboja a vi ćete biti inicijator da vaša veza zasvijetli novim sjajem. Uživat ćete u zajedničkim trenucima i dosta ćete izlaziti, bilo da idete u kino, na večeru, u pozorište i osjećate sreću što ste se malo pomjerili iz svakodnevnice.
ZDRAVLJE: Pucat ćete od energije.

RAK
POSAO:  Oni koji su napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao, sada mogu očekivati solidan finansijski priliv od istog. Sigurno ćete se iznenaditi ko će vas sve podržati. Na poslovnom planu lijepi su vam izgledi što se tiče napretka na ljestvici uspjeha.
LJUBAV: Ko je u vezi ili braku neka bude spreman na manje ekscese, a postelja i partner će biti odličan ventil za oslobađanje od stresa, anksioznosti, depresije i ostalih mentalnih problema.
ZDRAVLJE: Stres vas izlaže respiratornim infekcijama.

LAV

POSAO: Naći ćete se pred izazovom da li da ostanete pri postojećim projektima, čak i da odustanete od nekih ili da ambiciozno prihvatite još posla. Ne brzajte, već ostavite sebi dovoljno vremena za odluku sa kojom ćete kasnije morati da živite. Vaša konačna odluka imat će veću težinu nego ostale i mogla bi da se veoma odrazi na vašu karijeru u budućnosti. Nikako se ne uplićite u riskantne poslove!
LJUBAV: Vodite računa da pred partnerom ne izgovorite nešto zbog čega biste kasnije mogli gorko da zažalite. Ne započinjite svađe sa njim samo da bi se na nekoga iskalili. Ako vam nešto smeta kod njega, recite mu to smireno i argumentovano. Pokušajte da negativne emocije kanališete na pozitivan način.
ZDRAVLJE: Posjećujete teretanu ili praktikujte duge šetnje.

DJEVICA

POSAO: Na radnom mjestu bit će više nego uobičajeno primijećen vaš trud i korektan pristup poslu.  Često će vam se činiti da ne držite stvari pod kontrolom ali to je potpuno normalna okolnost: morate se samo navići na nju.
LJUBAV: Neke stvari će krenuti nabolje i bit ćete pod izvjesnom dozom zaštite. Ako niste u vezi, obratite pažnju na Strijelca a ako jeste, budite maksimalno tolerantni u prvoj polovini dana.
ZDRAVLJE: Uradite detoksikaciju jetre nekim od prirodnih preparata.

VAGA

POSAO: Morat ćete se osloniti na svoju kreativnost tokom ovog dana kako biste uvijek bili bar korak ispred svojih protivnika. Sve što vam padne na pamet zapisujte, kao i sve obaveze koje imate jer u suprotnom moguće je da ih ne izvršite na vrijeme.
LJUBAV: Bilo da ste zauzeti ili slobodni, bit ćete glavni inicijator dešavanja u sferi emotivnih odnosa, jer ćete unijeti spontanost i uzbuđenje u vaš ljubavni život. Vage u vezi ili braku će učiniti sve da što prije riješe bilo kakve nesuglasice sa partnerom kako bi mogli nesmetano da uživaju u izlascima, seksu ili zajedničkim aktivnostima sa svojom drugom polovinom.
ZDRAVLJE: Povremeno variranje krvnog pritiska.

ŠKORPIJA

POSAO: Za vas nastupa nešto bolja situacija, ali ne pretjerano povoljna. Vaši nadređeni su graničavajući faktor, kada je količina novca, koji želite da zaradite, u pitanju. Na poslovnom planu ćete ulagati dosta energije i ići će vam mnogo toga od ruke ali su male šanse da vam taj trud donese adekvatnu nagradu.
LJUBAV: Lijepe okolnosti i događaji na porodičnom planu, prvi plan su dobrih vijesti za vas. Dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice, što je olakšanje koje će vam donijeti stabilnost i pozitivan pomak.
ZDRAVLJE: Redukujte ishranu, unoseći više voća i povrća.

STRIJELAC

POSAO: Pripadnici ovog znaka će tokom ovog dana imati pomalo agresivan pristup poslu koji obavljaju, ali će ostvariti sve što požele ako tu agresivnost kanališu u pravljenje strategije.
LJUBAV: Strijelčevi u braku ili vezi će partneru dati dovoljno prostora i vremena samo za sebe što će rezultirati njihovim zbližavanjem. U vašem odnosu povjerenje i poštovanje su ključni pa zato će među vama vladati ljubav i harmonija.
ZDRAVLJE: Uvedite svakodnevno kratkotrajno vježbanje.

JARAC

POSAO:  Najbolji način za zaradu bit će ako dobro zasučete rukave i date sve od sebe.
LJUBAV: Pred vama su izazovi na ljubavnom planu. Ako ste sami, ljubav potražite u znaku Škorpije a moglo bi se desiti da je upoznate preko nekog vašeg prijatelja. Na ljubavnom planu, nastavljaju se dobre predispozicije. Ako ste usamljeni, pažnju obratite, i oni će na vas, i na Jarca i Vodoliju.
ZDRAVLJE: Poradite na stabilizaciji psihe i unosite više voća i povrća.

VODOLIJA

POSAO: Morat ćete naporno raditi kako bi dokazali svima oko sebe koliko zapravo vrijedite. Sada ćete konačno pokazati da ste sposobni da odgovorite na svaki intelektualni ili stvaralački izazov. Pošto je uspjeh najveća osveta, smatrajte da ćete biti veliki osvetnik u odnosu na sve koji su vas već neko vrijeme potcenjivali. Veoma dobro ćete se slagati sa nadređenima i sa ljudima od autoriteta.
LJUBAV: Emotivni odnosi za pripadnike ovog znaka bit će vrlo kompleksni, ali ipak nemate čega da se plašite jer će na kraju sve ispasti dobro. Vodolije u braku ili vezi će nesvjesno uzdrmati ravnotežu svog partnerskog odnosa.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa vratnim pršljenovima, izbegavajte dugo sjedenje i krećite se više.

RIBE

POSAO: Jačanjem psihološkog potencijala, upalit ćete sve motore i ubrzo osjetiti snagu neophodnu za izlaženje na kraj sa svim gorućim problemima i zadacima. Zato, hrabro, organizovano i disciplinovano naprijed, jer vas nebeske konstelacije podržavaju.
LJUBAV:  Ako ste usamljeni, pažnju obratite na osobe znatno starije ili mlađe od vas ili na Jarca.
ZDRAVLJE: Bit ćete skloni depresiji i stresu.