Horoskop za 29. april 2022: BIK NESHVAĆEN, LAV SITNIČAV, VODOLIJE SE KAJU

Evo šta su vam zvijezde pripremile za petak, 29. april 2022. godine:

OVAN
Posao: Pokušavate da otkrijete neke važne informacije za Vaš posao. Moguće je da ćete usput čuti i dosta novih tračeva. Djeluje Vam da sada dosta toga nekako spontano izlazi na vidjelo.
Ljubav: Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne očekujete prevelike promjene na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni, zajedno sa svojim prijateljima ćete provesti dosta lijepih trenutaka.
Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora. Obezbijedite sebi vremena makar sada, preko vikenda, da napunite svoje baterije. Posvetite se potrebama svog tijela i pazite na svoje zdravlje.

BIK
Posao: Imate najbolju namjeru kada bliskim saradnicima upućujete kritiku ali Vaše riječi ne moraju biti uvijek tako shvaćene. Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume i konflikte.
Ljubav: Novo poznanstvo Vas očekuje tokom današnjeg dana. Osoba koja dolazi u Vaš život može biti malo mlađa od Vas. Zajedno sa njom ćete ostvariti emotivni sklad i jako lijepu vezu.
Zdravlje: Osjetljiv dio zglobova bi mogao da Vam predstavlja manje zdravstvene probleme. Možete imati tegobe vezane i za tetive, koljena, uganuća ili neke manje povrede.

BLIZANCI
Posao: Danas ste skloni burnim reakcijama pa lako možete doći do konflikta sa nekim od kolega. Povedite računa o svom ponašanju koje je postalo promenljivo i nepredvidivo.
Ljubav: Moguće je da ne dobijate dovoljno ljubavi od osobe sa kojom ste u vezi i da polako svoj fokus prebacujete na nekog drugog. Lako sklapate nova poznanstva i na korak ste od promjene.
Zdravlje: Moguća je ukočenost u leđima. Posavjetujte se sa fizijatrom ili posjetite kiropraktičara radi tretmana. Mogući su i problemi sa zubima, kostima, kožom, kosom…

RAK
Posao: Možete da očekujete da ćete veoma lako završiti poslovne obaveze koje su pred Vama. Danas je Vaš srećan dan! Sve će ići baš onako kako ste željeli, bićete zadovoljni situacijom.
Ljubav: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu sa voljenom osobom. Zajedno ćete osmisliti neko putovanje ili ćete praviti planove za uljepšavanje vašeg porodičnog doma.
Zdravlje: Provjerite nivo holesterola u krvi. Moguće je da ćete na tom polju imati neke probleme sa kojima ne možete tako lako da se izborite. Posavjetujte se sa svojim ljekarom.

LAV
Posao: Moguće je da unosite tenziju u svoje poslovno okruženje jer ste konstantno opterećeni nekim sitnicama, koje ruku na srce, i nisu toliko bitne. Pokušajte da budete rasterećeniji.
Ljubav: Moguće je da se Vaš stav prema partneru promijenio i da ipak više ne vidite sebe pored njega na duže staze. Spremni ste za veće, drastičnije promjene i želite da živite svoj život.
Zdravlje: Mogući su problemi na polju zdravlja kod Vas, neke stvari Vam se vraćaju iz prošlosti ili se hronične tegobe dodatno komplikuju. Biće Vam potrebno da odete na ljekarski pregled.

DJEVICA
Posao: Veoma ste kompetitivno nastrojeni i važno Vam je da pokažete svoje sposobnosti u najboljem svijetlu! Daćete sve od sebe kako biste mogli da ostvarite svoje planove.
Ljubav: Dobar je dan za promjene na polju ljubavi. Preporuka je da napravite prvi korak prema osobi koju posmatrate već neko vrijeme. Početak veze će Vam donijeti nove, lijepe emocije.
Zdravlje: Izbjegavajte pretjeran unos kofeina. Mogući su manji problemi sa srcem, aritmijom ili povišenim pritiskom. Ako uzimate nekakvu terapiju za srčani sistem, budite redovni.

VAGA
Posao: Uspjećete da ispravite neke greške koje ste pravili u prošlosti i poboljšaćete svoju poslovnu situaciju. Iako je vikend prilično ste se posvetili svom poslu i važno Vam je da neke rezultate ostvarite.
Ljubav: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana čuti neke tračeve koji se vezuju za Vašeg partnera. Nemojte da dopustite da Vam bilo šta poremeti odnos. Važno je da vjerujete jedno drugome.
Zdravlje: Hronične tegobe bi mogle polako da Vam se umire ili potpuno ublaže, pa ćete samim tim osjećati veliko olakšanje. Dolazi Vam period ozdravljenja i poboljšanja.

ŠKORPIJA
Posao: Imate želju da napredujete u poslu i da pokažete svoje sposobnosti. Ništa Vam ne pada teško, pa obaveze preuzimate na sebe. U narednom periodu Vas očekuje ostvarenje veoma velikog uspjeha.
Ljubav: Moguće je da ste i Vi i voljena osoba pod nekom tenzijom, pa situacija lako može da kulminira tokom današnjeg dana. Pred Vama je faza u kojoj može doći do privremenog razdvajanja.
Zdravlje: Mučnina bi mogla da Vas prati kao i problemi sa stomakom. Pazite šta jedete. Ako ste psihički opterećeni mogući su i problemi na nervnoj bazi. U svakom slučaju čuvajte se.

STRIJELAC
Posao: Očekuje Vas veoma pozitivna situacija na polju finansija. Pred Vama je čak i prilika da dođete do dobitka na sreću! Možete da očekujete da ćete biti bezbrižni i zadovoljni.
Ljubav: Pred Vama je prilika da uđete u vezu sa osobom sa kojom imate veoma jaku hemiju, kao i dobru komunikaciju. Zajedno uživate i osjećate veliku povezanost i bliskost prema njoj.
Zdravlje: Puni ste pozitivne energije i prija Vam da budete što više u pokretu. Pred Vama je prilika da ostvarite poboljšanje na polju zdravlja. Neka terapija ili metoda pokazuje svoje pozitivne rezultate.

JARAC
Posao: Kroz prodaju nekretnina možete doći do zarade. Generalno Vam idu poslovi koji se tiču posredovanja mogu ići od ruke ili ako je u pitanju neki posao na procenat. Možete da očekujete dobru atmosferu.
Ljubav: Veoma ste srećni pored svog partnera i nadate se da će tako biti na duže staze. Pred Vama je povoljan period za emotivno polje. Ako ste slobodni lako biste mogli da dođete do nove veze.
Zdravlje: Dobro se osjećate u svojoj koži i na polju zdravlja nemate naglašene probleme. Očekuje vas dan u kojem ćete biti odlično raspoloženi u kojem ćete imati mogućnost da sve prilagodite sebi.

VODOLIJA
Posao: Nudi Vam se prilika za putovanje ili neki honorarni, dodatni posao ali Vi niste sigurni da li Vam to sada odgovara. Moguće je da ćete odbiti neku priliku i da ćete se kasnije zbog toga kajati.
Ljubav: Dopada Vam se osoba iz bliskog okruženja koju poznajete već neko vrijeme. Dobar je dan za nova dešavanja! Možete da očekujete generalno povoljan period za polje ljubavi.
Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući manji problemi za malaksalost, nesvjesticu, umor, nizak pritisak i tome sl. Kao da imate dosta manje energije nego ranije. Potreban vam je odmor.

RIBE
Posao: Možete da očekujete pozitivnu situaciju na ovom planu. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće promjene. Uživaćete u mirnom vikendu bez većih stresova ili obaveza.
Ljubav: Voljena osoba je preuzela inicijativu u odnosu sa Vama, što vam jako prija. Ukoliko ste slobodni, pojaviće se neki uporan udvarač kojem ćete na kraju ipak na neki način popustiti.
Zdravlje: Ugodite sebi i opustite se. Ne očekuju Vas zdravstveni problemi. Povoljan je dan za sve aktivnosti. Prijaće Vam da izađete negdje sa prijateljima uz čašu omiljenog pića.