Horoskop za 10. oktobar 2021: Škorpija preokupirana obavezama; Bik mislima o kreditu ili pozajmici

OVAN

Spojili ste korisno i lijepo. Raspoloženi ste za komunikaciju i obaveze vam ne padaju teško. Sa koleginicom neobavezno flertujete i uživate u opuštenoj poslovnoj atmosferi. Posjetite zubara.

BIK

Neraspoloženi ste zbog nestabilne finansijske situacije. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promjene statusa. Što se tiče zdravlja glava je prilično osjetljiva.

BLIZANCI

Budite kreativniji na poslu. Pazite na detalje. Nemojte da preuzimate previše odgovornosti na sebe, nego samo onoliko koliko možete da uradite.

RAK

Uporni ste, samouvjereni i ambiciozni. Uspijevate da odradite poslovne obaveze do kraja na iznenađenje kolega. Bračna situacija je druga priča. Imate utisak da odnos stagnira duži vremenski period. Osjećate se tromo.

LAV

Dobra je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. To može da se pretvori u nešto više od same priče. Sredite dokumentaciju i sve što odlažete odavno.

DJEVICA

Žurite da odradite što prije što više poslovnih obaveza. U toj žurbi pravite manje greške koje naknadno ispravljate. Napravite distancu sa kolegama što se tiče posla. Ne otvarajte se previše. Ne prihvatajte kritiku previše lično. Bićete zadovoljni na kraju dana sa poslom.

VAGA

Vaš šarm i inteligencija su u punom sjaju i donose rezultate. Ponuda koje ste poslali stranim saradnicima je prihvaćena. Potrebna vam je pažnja partnera, a on vam je vrlo rado pruža. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Vi ste odavno nezadovoljni situacijom na poslu, ali danas nadređena osoba upućuje riječi neodobravanja u vezi vaših loših rezultata. Imate previše obaveza. Držite se plana rada da biste sve stigli da uradite. Ne budite previše emotivni na poslu. Emotivno ste ispunjeni. Partnerka vas mazi, pazi i podržava. Što se tiče zdravlja čuvajte sinuse.

STRIJELAC

Ambiciozni ste i uspješni. Prija vam što kolege i nadređeni primjećuju i poštuju vaše zalaganje. Emotivno ste ispunjeni. Partnerka vas odlično poznaje i zna kada vam šta treba. Što se tiče zdravlja sasvim je solidno.

JARAC

Prijaju vam reči pohvale od strane kolega i nadređenih. To vam daje podstrek da budete još bolji. Čeka vas razgovor sa bračnom partnerkom. Ona ima utisak da zapostavljate porodicu na uštrb posla. Moguća je prolazna glavobolja.

VODOLIJA

Na poslu je situacija opuštena pa odlučujete da se posvetite obavezama koje ste gurali u stranu. Uživate u komunikaciji sa partnerkom. Njen pogled na mnoge stvari vam otvara nove vidike.Preosjetljivi ste danas i niste skloni saradnji.

RIBE

Razmislite o nekom usavršavanju. Raspitajte se kako možete da napredujete na poslu da biste dobili dobar savjet. Ako ste u vezi, porazgovarajte sa partnerom o tome kako možete da popravite odnos.