Horoskop vam otkriva zašto nemate sreće u ljubavi

mlada za horoskopBik mora da se pokrene, a Ribe da prestanu da glume žrtve.

Ovan
Ovan je sklon čestim promjenama raspoloženja i poznat je po kratkom fitilju i zbog toga je gotovo nemoguće završiti bilo kakvu raspravu sa njim. Umjesto da pokuša da riješi stvari sa partnerom, radije će ga neko vrijeme ignorisati.

Ovo nije uvijek najbolji način i samo može da pogorša odnose u vezi.

Ovnovi su takođe poznati kao vođe i mogu da postanu agresivni ako primjete da više nisu na vrhu piramide.

Bik

Ovaj znak ne pristaje na kompromise, čak i kada nije u pravu. Radije bi stajao u mjestu nego pomislio da u vezi postoje određeni problemi koje je potrebno rješavati. Mrze osećaj nesigurnosti i zbog toga raskid sa njima može biti pravi pakao.

Ako počnete da pravite određene promjene bez njihovog učešća, postoji šansa da se će samo isključiti i nestati iz veze jer će smatrati da niste dovoljno posvećeni odnosu kao oni i da ih ignorišete.

Blizanci

Zbog svoje nestalnosti, ponekad je jako teško predvidjeti slijedeći potez ovog znaka. Veoma teško donose odluke, posebno ako su vremenski ograničene. Ako im priredite veliku životnu promjenu bez prethodne konsultacije, vrlo lako se može desiti da ostanete sami. Blizanci mrze rutinu i vrlo lako im stvari mogu postati dosadne.

Rak

Rak ponekad može biti prilično posesivan kad je u pitanju život partnera van veze. Ako zbog toga dođe do sukoba, uradiće sve da izmanipulišu stvari kako bi oni ispali žrtva. Ako stvari u vezi krenu nizbrdo, jednostavno će prestati da se trude.

Lav

Lavovi mogu biti veoma egocentrični i sebični i tako odbiti partnera od sebe. Njihova nadmenost može postati problem ako se ne osjećaju dominantno u vezi. Umjesto da rješavaju probleme, radije će okrenuti leđa i početi da ignorišu partnera – ali ako i vi uradite isto, nastaće pravi pakao.

Djevica

U pitanju je znak koji je veoma kritičan prema sebi i drugima i zbog toga vrlo često misli da nije vredan dobre veze. Ako se ipak nalaze u takvoj, podsvjesno će pokušavati da je sabotiraju. Djevice imaju velikih problema da govore u svoje ime i to može da bude baš nezgodno za osobu koja traži samouverenog partnera, a dodatne probleme stvara i briga oko najmanjih negativnih komentara.

Vaga

Vaga je kralj izbjegavanja sukoba i spremna je da ide toliko daleko da će se pretvarati kao da je sve u redu iako kuća gori. Kada se veza nađe u krizi, toliko će se naduriti da će to izludjeti partnera.

Škorpija

Velika strast koju ovaj znak posjeduje u zavisnosti od situacije može biti dobra, ali i veoma loša stvar. Ta strast tokom svađe može prerasti u nasilnost i ljubomoru.

Veoma teško može da razumije neiskrenost iako vrlo često sam umije da bude krajnje tajnovit.

Strelac

Strelčevi obećavaju kule i gradove kada su u ljubavi, ali to može da ih kasnije uvali u velike probleme. Po prirodi su veoma ekstrovertni i uradiće sve kako bi postigli ono što su zamislili.

Mrze kada osjećaju da su vezani u odnosu i zbog manjka slobode će vrlo brzo napustiti partnera.

Jarac

U pitanju je prava sveznalica koja očas posla može da iznervira svakoga ko nije u stanju da je prati. U vezi uvek očekuje najgore i vrlo često sabotira dobru stvar.

Kada je veza u problemu retko bira reči kada se uznemiri i zbog toga često gubi partnera.

Vodolija

Ovo je jedan od emotivno najnedostupnijih znakova i zbog toga ga je jako teško voljeti. U vezi mu je potrebna osoba koja će uvijek biti na njegovoj strani, a onog trenutka kada se to mišljenje promjeni – sve je gotovo.

Ribe

Ribe vrlo često poklanjaju previše povjerenja u vezi i zbog toga ne uspijevaju da vide sve mane na početku. Potrebna im je osoba koja će hvaliti njihove prednosti i izbjegavati spominjanje mana. Ako osjete kritiku počeće da se ponašaju kao žrtva, a to niko ne želi u vezi.