Horoskop savjetuje kako da vratiš bivšeg!

Ovan

Jednom kad Ovan nešto odluči teško će da promijeni mišljenje, osim ako zaista voli. Ako ga želite nazad nemojte biti naporni niti pokušavajte da se pravite da vam nije stalo, pokažite mu da ste se uozbiljili i da ga volite te da ste poradili na sebi i stvorili novo samopouzdanje. Oni ne vole slabiće, piše stil.kurir.rs.

Bik

Bikovi obožavaju javne izjave ljubavi pa će mu biti drago ako mu pred prijateljima kažete da ima super košulju ili dobar parfem, ako ga pozovete na kafu u atraktivnom novom kafiću ili se ponudite da ćete ga odvesti na žurku. Nemojte da glumite da niste zainteresovani, budite slatki i zavodljivi.

Blizanci

Muškarci rođeni u ovom znaku ne vole da ponavljaju iste greške dva puta, ali teško zaboravljaju žene u koje su se jako zaljubili. Ako ste uvjereni da ga zaista želite natrag, nemojte okolišati. Dobro razmislite o svojim propustima, napravite promjene, pa ga zamolite za iskren i otvoren razgovor u kojem ćete mu objasniti da ga još volite i da znate gdje ste pogriješili. Moglo bi da upali…

Rak

Rakovi su izuzetno romantični i privrženi kad su u vezi, zbog čega im svaki raskid teško pada. Cijene mišljenje svojih prijatelja i članova porodice, pa bi upravo to mogao da bude vaš put do ponovnog osvajanja njegovog srca. Zbližite se s njegovim prijateljima (nemojte pretjerivati) i pokažite im da ste žena vrijedna Rakove ljubavi.

Lav

Vatrene Lavove zanimaju strasti, uzbuđenja i dobra zabava pa ih nećete vratiti u svoj život dosadnim ljubavnim porukama i plakanjem na kiši. Uradite nešto potpuno neočekivano – promijenite frizuru, oprobajte se u nekom uzbudljivom sportu, zaplešite pred svima iako ste stidljivi… Pokažite mu da će se s vama zauvijek odlično zabavljati.

Djevica

Kad raskidate s Djevicom, imate veliku prednost jer ovaj znak voli da ostane u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerima. Igrajte na duge staze i nemojte da budete napadni, već mu kroz druženje i razgovore pokažite da ste vi još uvijek žena njegova života.

Nema budućnosti sa njim, očigledno je: 4 dobra razloga za momentalni raskid!

Vaga

Vage ne vole da budu s dosadnim ljudima, pa ni vi nemojte da budete takvi. Sigurno će primetiti da ste ponovno počeli da se sređujete, smijete i izlazite, a ako mu ponudite karte za koncert njegovog omiljenog benda ili žurku na kojoj će nastupati DJ kojeg obožava, mogao bi ponovo da počne da razmišlja o vama na romantičan način. Samo nemojte da mu kažete da ga obožavate i da ne možete da živite bez njega!

Škorpija

Škorpije ćete ponovo osvojiti na isti način na koji ste to učinili i prvi put – flertovanjem i inteligentnim raspravama. Oni obožavaju samouvjerene žene koje se ne shvataju preozbiljno i koje govore i rade neočekivane stvari. Nakon kratkog flerta, nestanite s lica mesta kako bi imao vremena da shvati da mu nedostajete, a zatim sve ponovite kroz desetak dana.

Strijelac

Strelčevi su naizgled opušteni, ali u vezama traže savršenstvo. Ako želite da ga ponovo osvojite, pokažite mu da ste njegova Super žena i sve o čemu je sanjao.

Ne napuštamo vas bez razloga: Stvari koje vam muškarci nikada neće priznati!

Jarac

Jarčevi snažno vole zbog čega ih je lako povrijediti. Ako ste mu slomili srce, moraćete itekako da se dokažete kako bi vas primio natrag. Nemojte ni ulaziti u ovu priču ako želite brzo pomirenje – vaše iskupljivanje moglo bi da potraje mjesecima, jer Jarac želi da bude siguran da vam zaista može ponovo vjerovati.

Vodolija

Vodoliju je zaista teško pridobiti nazad, ali to ne znači da je i nemoguće. Moraćete da budete zabavniji i kreativniji nego što ste bili u vezi i pokazati mu da ne želite da ga držite na lancu. Ako imate problema s posesivnošću, prvo poradite na tome, a zatim krenite u ponovno osvajanje.

Riba

Ribe znaju da se ponašaju čudno nakon raskida jer ne žele prve da pokažu koliko su slomljene. Muškarca Ribu ponovo ćete privući iskrenošću, bez okolišanja. Ako mu pokažete da ste ranjivi i da znate da ste pogriješili, mogao bi ponovo da se poveže s vama.