Horoskop otkriva koliko će trajati vaša ljubav

Koliko će trajati naša ljubav: Ako ste se pitali koliko će dugo trajati vaša veza sa novim partnerom, horoskop može odgovoriti na to pitanje…


OVAN
Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i cijelim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osjećanja duboka.

U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte, pa začarani krug svađanja i mirenja može da se protegne poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti.

Čim se to desi, izlaze iz odnosa.

BIK
Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su oličenje odanosti.

Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu namjeravaju da čuvaju do kraja života.

Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks.

BLIZANCI
U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju, a svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore.

Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji mogu da se skrase je da im nađete zanimaciju.

RAK
Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a nerijetko se skrase i sa prvom pravom ljubavi.

Ipak, oni mogu da budu poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe. U braku su vjerni.

LAV
Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah.

Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski.

U prirodi im je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dvije.

DJEVICA
U ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja.

Sposobni su da budu odani i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks.Skrasiće se kad dobiju emotivnu i materijalnu sigurnost i poštovanje.


VAGA
Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu.

Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

 
ŠKORPIJA
Jedan od najodanijih, uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se sa puno izazova. I ljubomore.

Zbog nje završiće se mnoge Škorpijine veze, a ona će se skrasiti sa partnerom sigurnim u sebe i u kog može da ima potpuno poverenje.

STRIJELAC
Dugo razmišlja prije nego što se veže. Strijelčevi su neodlučni po emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore.

Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni, a skrasiće se sa partnerom koji im je prije svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prevarama, ali znaju dobro i da ih kriju.

JARAC

On očekuje apsolutnu vjernost. Pripadnici ovog znaka su vrlo tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, ali ako to učine, znači da misle da bi to moglo da potraje cijelog života.

Od svog partnera očekuju potpunu vjernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah će vas otpisati.

 

VODOLIJA
Potreban je stalan izazov… Teško ostaju sa ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Različitost je za njih omiljeni začin života.

Ipak, mogu da se predaju i zaljube, ali to puca ako bi morali previše da se prilagođavaju. Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikada nije dosadno.

RIBE
Najvjernije među horoskopskim znacima. Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vjernosti i život bi najradije proveli sa jednim partnerom.

U ljubavi su uporni, romantični, a iz odnosa će otići kad nakupljene frustracije ne mogu da drže u sebi.