Horoskop otkriva: Koji je grad idealan za vas?

Blizanci obožavaju gradove koji nikada ne spavaju, Lava privlače mjesta gdje ima sportskih takmičenja ili festivala piva, Škorpije vole da otkrivaju egzotične destinacije…

Ovan

Vaš nemirni duh vas vuče ka gradovima sa bogatim noćnim životom, kao što je Buenos Aires. Ali prijaju vam i gradovi u kojima se održavaju velike sportske manifestacije, fudbalske utakmice, autotrke, teniski turniri, Pariz, London, Njujork, Melburn.

Bik

Iako ste veliki ljubitelj prirode i sela, privlače vas Istanbul, Kairo, Aleksandrija. Zbog dobre hrane i dobrog provoda, oduševljavaju vas i Barselona i Los Anđeles.

Blizanci

Obožavate gradove koji nikada ne spavaju, Njujork, Kopenhagen, Milano, Stokholm, ali i primorska mjesta u kojima nikada ne može da vam bude dosadno, Herceg Novi, Nicu, Kan, venecijanski Lido.

Rak

Predstavnici vašeg znaka uživaju da borave pored neke vode, u blizini jezera, mora ili rijeka. Zato su pravi izbor za vas Cirih i Ženeva, ali i kosmpolitski Sidnej.

Lav

Privlače vas gradovi domaćini velikih sportskih takmičenja, ali i festivala piva. Kao ljubiteljima raskoši i glamura, odgovaraju vam mjesta dobrog provoda, Monte Karlo, Pariz, Nica, Barselona, Njujork i Las Vegas.

Djevica

Dobro se osjećate u Krakovu, drevnoj Atini, raskošnom Parizu i prelijepoj Budimpešti, gdje u nekom restoranu u centru grada listate štampu, pijete kafu i uživate u poslasticama.

Vaga

Najviše vam odgovaraju gradovi na moru u kojima se održavaju velike umjetničke manifestacije, muzički i filmski festivali, modne revije, izložbe, Rim, Venecija, Milano, Nica, Kan, kao i Peking.

Škorpija

Uvijek ste spremni da upoznate neku novu kulturu ili egzotičnu destinaciju. Odgovaraju vam španski i italijanski gradovi, naročito Sicilija, a privlače vas i Čikago, Njujork i Rio de Žaneiro.

Strijelac

Nijedno mjesto vam ne odgovara u potpunosti, jer volite promjene. Odgovara vam spoj modernog i tradicionalnog, grad raskošne arhitekture koji vrvi od kulturnih i sportskih događaja, Madrid, Rim, Barselona, Palma de Majorka.

Jarac

Ljubitelj ste istorije i poštovalac tradicije, pa vam osim vašeg rodnog mjesta odgovaraju i London, Edinburg, Kardif, gradovi u kojima možete da uživate u razgledanju srednjovjekovnih zamkova.

Vodolija

Vašem senzibilitetu prijaju moderni gradovi u kojima se živi brzo, Amsterdam, Hongkong, Njujork, Pariz, Berlin, Sankt Peterburg.

Ribe

Prija vam blizina vode, najviše one velike, okeanske. Volite manje gradove, bez mnogo gužve, poput Valete na Malti, gradića na Sardiniji, Maldivima, Azurnoj obali, Kubi ali i velike poput Sidneja.