HOROSKOP OTKIVA KO SU NAJVEĆE PJANDURE!

Zašto su RIBE, BIK I BLIZANCI posebni?

Veselja, proslave, noćni život… Sve to je u znaku dobrih zdravica i alkohola. Ipak, postoje osobe koje opuste kočnice, prepuste se atmosferi i mogu mnogo da popiju. Zapravo, njima i ne treba zvaničan povod, oni naprosto uživaju u dobrom cugu. Najveći alkosi su:

RIBE – Ovo je znak koji ima reputaciju neoborivog rekordera u količini pića koje može da unese u svoj organizam, ma koje konstitucije bio. Ribe nisu probirljive u pićima, one se baš drže savjeta “što više tečnosti”, a alkohol se svrstava u tečnost, zar ne? Ipak, postoji omiljena karta pića kada je ovaj znak upitanju. Dajte im kartu koktela, odabraće slatkasto-kisele ukuse, a kasnije sve što im dođe pod ruku. Sutradan ih možete zateći sa obmotanim kriškama krompira na glavi i bocama mineralne vode sa ukusom limuna.

BIK – Ovo je vrsni uživalac, ali i poznavalac vina. Ne pristaje ni na jednu drugu opciju, osim što mu se ponekad omakne i limenka piva. Ovaj je znak poznat po tome da može mnogo da popije, a da na njemu to nikada nećete primijetiti. Oni su neumereni u jelu i piću, ali vrlo vode računa do reputacije. Bikovi primjenjuju tradicionalnu metodu liječenja mahmurluka, rasolom ili jabukovim sirćetom.

BLIZANCI – Ovaj znak je prilično svestran, ali i razuzdan kada su ovozemaljski užici u pitanju. Flaša votke rješava sve probleme Blizanaca, kako su skloni dramatizovanju. Utjeha im je uvijek dobar miks pića i dobar provod. Sutradan se obično susreću sa crnim rupama u sjećanju, mahmurluk rješavaju sportskim aktivnostima, ali i brzom hranom(?!) Kontradiktornost im je jača osobina.