HOROSKOP OD 11.9.2017. DO 24.09.2017. ZA SVE ZNAKOVE, LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE

OVAN (21.3.-20.4.)

LJUBAV: U ovom periodu u svim vašim bliskim odnosima dolazi do zatišja. Čak ni prema voljenoj osobi i partneru nećete pokazivati previše osjećaja. Tek u sredinom septembra očekujte razvedravanje u ljubavnom životu. Neki Ovnovi razmišljat će kako da obogate svoj ljubavni život, ali je vjerojatno da će sve ostati na platonskoj razini.
POSAO: Trpjet ćete od pojačanog pritiska nadređenih. Zahtjevi će postajati sve veći, a problem će biti što ćete u ovom periodu raspolagati s manje energije nego inače. Zato će vam situacija na radnom mjestu postati naporna, pa bi bilo dobro da budete spremni na sve moguće varijante.
ZDRAVLJE: Stres, nemir i nesanica.

BIK (21.4.-21.5.)

LJUBAV: U vezu s voljenom osobom vraćaju se nježnosti, a zagrljaji postaju sve češći. Vi ste zadovoljni, ali bi komunikacija mogla biti malo problematična. Mogući su nesporazumi, zbrka i svađe oko nebitnih stvari. Najbolje ćete proći ako šutite i dijelite poljupce umjesto riječi.
POSAO: Veći dio poslova dugoročno se još uvijek dobro razvija. Ali, sredinom i septembra mogle bi se pojaviti određene pravne prepreke ili dileme, a naročito od strane nadređenih. Također se može razviti i prilična zbrka i u tumačenju pravnih propisa. Energije ćete imati dovoljno pa ćete većinu zadataka obavljati uspješno.
ZDRAVLJE: Općenito ste u dobroj energetskoj fazi cijeli ovaj period.

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

LJUBAV: Vaše ljubavno raspoloženje mijenjat će se iz dana u dan, a tako ćete se i ponašati prema voljenoj osobi. Ponekad ćete ga stiskati preko svake mjere kao da se bojite da će vam pobjeći, dok ćete se drugi put ponašati sasvim tupo i ravnodušno. Kad dočekate priliku za razgovor, vi od njega ne odustajte, jer će vam on donijeti više dobrog nego zagrljaji!
POSAO: Ovaj period će biti obilježen s dvije stvari. Prvo su promjene kojim ćete stalno težiti i skupljat ćete sve više informacija da ih i provedete u djelo. Neki će zaista i promijeniti posao. Drugo je velika analiza i preispitivanje povezano s mogućom saradnjom s inozemstvom ili se može raditi o usavršavanju, stipendiji ili sličnom.
ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje bit će vrlo dobro.

RAK (22.6.-22.7.)

LJUBAV: Prilike za ljubav nizat će se bez problema, ali jednako tako stvarat će se i situacije plodne za ljubavne svađe. Vaš privatni život bit će vrlo dinamičan. Koliko ćete ratovati, toliko ćete i ljubiti, pa ćete kroz trzavice produbljivati svoj odnos s voljenom osobom. Zato bi neki svoju vezu mogli pogrešno proglasiti prenapornom. Znajte da je to sad samo takva faza kroz koju morate proći.
POSAO: Najbolje ćete proći ako na poslu održavate stanje kakvo jeste. Ovaj period nije povoljan za nova poduzimanja ili proširenja poslova jer ćete na svakom koraku nailaziti na otpore, moguće sukobe ili odgode. Oni koji su u mogućnosti, neka pođu na kraći odmor, a ako već morate raditi, pokušajte izbjeći nervozu i trzavice.
ZDRAVLJE: Oslabljen imunitet i manjak energije. Moguće su viroze, gripe i slično.

LAV (23.7.-22.8.)

LJUBAV: Veze Lavova će se razvijati postepeno i bez većih senzacija. Zato će neki možda biti i pomalo razočarani, jer će im nedostajti pompe ili publike. Kvalitet odnosa bit će, uglavnom, zadovoljavajući. Zaškripati bi jedino moglo u komunikaciji. Pokušajte izbjeći sve nepotrebne rasprave sa voljenom osobom.
POSAO: Ono što ste započeli na poslovnom planu, razvijat će se i u narednom periodu. Vi ćete u svemu biti prilično angažirani. Problemi mogu nastati jedino kod potpisivanja nekih ugovora, a naročito između vas i vaših poslovnih partnera. Zato, oprez! Ako možete, odluke povezane s tim odgodite, iako su tada moguće određene prepreke.
ZDRAVLJE: Sitna nervoza i slab imunitet.

DJEVICA (23.8.-22.9.)

LJUBAV: Bit ćete aktivni i spremni na poduzimanja, no vašim privatnim odnosima nedostajat će nježnosti i emocionalnosti. Zato ćete se povremeno osjećati neispunjeno ili ćete radom i intelektualnim kontaktima nadoknađivati trenutno nešto siromašnije osjećajno razdoblje. Ako je vaša veza stabilna, vjerovatno ćete s voljenom osobom zajedničko vrijeme provoditi u raznim hobijima, a ako ste još sami, možda ćete baš preko takvih bavljenja nekoga i upoznati. POSAO: Vaša situacija na radnom mjestu svakim danom će biti sve bolja i bolja. Ne samo što ćete biti puni snage, energije i spremnosti da nešto poduzmete, pokrente i učinite, nego ćete imati i sve veću podršku svojih kolega. Također ćete se baviti i analizama i kalkulacijama oko mogućih novih saradnika.
ZDRAVLJE: Odlično, prštite od snage i energije.

VAGA (23.9.-22.10.)

LJUBAV: Neće biti većih promjena u vašim ličnim odnosima. Ovaj period obećava umjereni sklad u odnosima s voljenom osobom, a ono što će vam ih eventualno narušavati, jest mogućnost vaših neprimjerenih reakcija zbog izazovno položenog Marsa. Također ćete često dobivati pozive za zabave, pa bi vam i društveni život mogao biti vrlo bogat.
POSAO: Posao će vam biti na mjestu broj dva. Prvo mjesto zauzimat će kuća i porodica. Zato će neki poći i na zasluženi odmor, dok će biti i onih koji će jedva dočekati kraj radnog vremena da se idu negdje zabavljati. Baš područje zabave bit će također intenzivirano, pa ako radite u zabavnoj industriji, radit ćete poprilično.
ZDRAVLJE: Manjak energije, pa će vam za obične stvari trebati dva puta više napora.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

LJUBAV: Kada je riječ o ljubavi bit ćete prilično nervozni kad god budete trebali nešto izraziti ili raščistiti, a takvih situacija će biti i previše. Najbolje je da ne pretjerujete, a čemu ćete isto biti skloni. Samo diskretan pristup učinit će da se vaša veza razvija onako kako i treba, a svi ostali bučniji stilovi donijet će vam samo dodatnu zbrku.
POSAO: Tokom ovog perioda vi ćete iz vrlo dinamične faze poslovanja u kojoj ste kontaktirali s mnoštvom ljudi, postepeno ulaziti u mirniju fazu. Mada, mnogi pripadnici ovog znaka će se najbolje osjećati kod kuće. Bit će i onih koji će posegnuti za informacijama o preuređenju kuće ili će analizirati mogućnosti kako da osmisle svoj životni prostor, kako da presele ili kako da tu nešto iskombiniraju.
ZDRAVLJE: Fizički – vrlo dobro, psihički – često nerviranje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

LJUBAV: Vaše ljubavno raspoloženje bit će na nešto nižoj razini od uobičajene. Ili vam se neće htjeti previše grliti, ili ćete jednostavno biti nezadovoljni. No ono što će vas ispunjavati bit će kretanje ili izleti, pa bi bilo dobro da na svoje istraživačke podvige povedete i partnera (partnericu). Tako ćete pametno sačuvati svoj odnos, a nećete se previše zamarati s nježnostima.
POSAO: Profit ili zarada doći će na svoje, a vi ćete zbrajati cifre. Bit ćete uglavnom zadovoljni. Ubrzo će se pokazati da na dnevni red dolaze novi saradnici i novi kontakti koji bi mogli proširiti poslovanje firme u kojoj radite. Baš vi ćete biti osoba zadužena za dogovaranje i pregovaranje, no istovremeno će svako malo dolaziti do zbrke, odgoda, nesporazuma, kašnjenja papira, mailova…
ZDRAVLJE: Nemate većih briga ni bolesti.

JARAC (22.12.-20.1.)

LJUBAV: Pred vama je period u kom ćete na miran i skladan način uživati u trenucima provedenim zajedno s voljenom osobom. Gotovo ništa neće pomutiti ovakav vaš mir, a vi ćete biti onaj dio para koji će zajedničko vrijeme osmišljavati i aktivno organizirati. Oni koji su još sami, imat će priličnu dozu samopouzdanja i energije, pa sve što poduzmu, vjerovatno će i dati neke rezultate.
POSAO:  Sve što ste pokrenuli ili započeli, nastavit će se razvijati i dalje, a vi ćete intenzivno na tome i raditi. Teško da će vas netko moći odvojiti od posla, a cijelo vrijeme analizirat ćete mogućnost novog načina zarade i ono što će se otvoriti, doživljavat ćete kao još jednu priliku. Vjerovatnost da ćete dobro i zaraditi, velika je.
ZDRAVLJE: Mogućnost da pregorite i zaradite upalu ili ozljedu.

VODOLIJA (21.1.-18.2.)

LJUBAV: Zaokružit ćete svoju ljubavnu priču nekim darom, ponudom ili sličnim, dakako, na obostrano zadovoljstvo. Nakon tih dana stvari se u vašem odnosu smiruju, no neće biti ništa manje skladne. Ono što ste započeli, gradit ćete i dalje na konstruktivan i optimističan način. Ponekad samo malo previše analizirajući.
POSAO: Bit ćete prepuni novih i zanimljivih ideja, pa ako radite u umjetničkim djelatnostima ili se od vas na poslu zahtijeva određena kreativnost, dobivat ćete na značaju i zasluzi. Sve ostale Vodolije prionut će poslu dovoljno profesionalno da ih drugi uvažavaju, a ono što će biti karakteristično, to je sve veća doza optimizma.
ZDRAVLJE: Povremeno ćete biti malo nervozni, ali bit će to poticajna nervoza.

RIBE (19.2.-20.3.)

LJUBAV: Kad se o ljubavi radi, vi ćete biti u plusu. Ako već jeste u vezi, uspijevat ćete izgladiti sve stare nesporazume i opet produbiti svoj odnos na najbolji mogući način. To će se samo nastaviti dalje i tokom ovog perioda. Ako ste još sami, imate sve izglede da bez većih napora privučete osobe suprotnog spola i da se one jače zainteresiraju za vas.
POSAO: Vjerovatno se niste nadali ovakvom raspletu poslovne situacije. Imali ste sreće, jer će se sve okrenuti u vašu korist. Zato cijenite ono što radite i ako trebate, nekom i zahvalite. Zapamtite da ste možda zapravo „dužni“ svojoj sreći, jer bit će situacija kad vam ona može i okrenuti leđa. Zato se učite kako da se oslanjate na vlastite snage.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro.

(aura.ba)