Horoskop novogodišnje noći: Kako će se koji znak provesti

Astrolog Peđa Petrović

Gdje god odlučite da provedete novogodišnju noć, uživajte sa vama dragim osobama. Vodolije♒️ i Ribe♓️ biće u centru pažnje gdje god da se pojave. Zračiće pozitivnom energijom i veoma raspoložene. Savjet, ako imate mogućnosti novogodišnju noć dočekajte negdje van kuće. Vage♎️ koje odluče da ostanu kući neće pogriješiti, ali je savjet da makar prvu polovinu noći izađu, prošetaju, eventualno negdje budu za doček. Škorpije♏️ razmišljaju o dočeku nove godine negdje u komšiluku, sa komšijama, bliskim rođacima ili bliže kuci. Strijelčevi♐️ su uvijek raspoloženi za neko putovanje u zavisnosti od finansijske situacije. Jarčevi♑️ bi radije sjedili kući i odmarali poslije napornog perioda.

Ovnovima♈️ je provod sa prijateljima najbolje rješenje, a neki će i prespavati ponoć. Bikovi♉️ su imali puno troškova pa su u dilemi gdje će za doček, a neki će i raditi. Blizanci♊️ definitivno ili su negdje otputovali ili se spremaju za put. Rakovima♋️ je kuća i porodica najbolja opcija, ali i neko mirno mjesto pored vode.

Lavovima♌️ je ipak repriza Nove godine 1.1. bolja opcija od samog dočeka. Djevice♍️ su već zakazale doček u nekom restoranu sa dragom osobom, a neke su odlučile da sjede kući ili rade. Ovo su kratke analize na osnovu trenutnog stanja planeta na nebu. Individualno svaki datum rođenja govori za sebe i kako će se neko provesti u novogodišnjoj noći. Srećna nova 2020. godina!

(aura.ba)