HOROSKOP KOJI ĆE VAM IZMAMITI OSMIJEH NA LICE

Broj zaraženih Corona virusom svaki dan se povećava, ali ljudi se ne odriču nade da ćemo uspjeti pobijediti COVID-19, suzbiti njegovo širenje i zaštititi milione života. Jedno od oružja u ovoj borbi je humor, jer nas nasmijava i pomaže nam da zaboravimo brige i napunimo baterije.

Vjerovatno radite od kuće ili ste u samoizolaciji, za poštenu dozu smijeha svakodnevno se brine i Andrijana Vešović, ilustratorica koja stoji iza profila Zombijana Bones. S njenim se ilustracijama često možemo poistovijetiti, jer kroz njih pravi osvrt na svakodnevne situacije u kojima smo se barem jednom našli.

Ovoga puta odlučila je uraditi horoskop s ilustracijama te kroz šaljive opise svakog znaka opisati njihovo ponašanje u izolaciji i odnos prema hrani. Napomenula je da horoskop svi trebaju shvatiti isključivo kao šalu, jer mu to i jeste svrha, budući da ona nije školovana astrologinja.

View this post on Instagram

Part 1 (part2 je isto na profilu) #zombijana

A post shared by Zombijana Bones (@zombijana) on

Tako za Bika tvrdi kako je u izolaciji pojeo svu hranu koju je imao u zalihama, blizanci novac potrošiše na online kupovinu, dok Djevica samo čisti i drami…

View this post on Instagram

Part 2 (part1 je isto na profilu) #zombijana

A post shared by Zombijana Bones (@zombijana) on