Horoskop i veze: Jarac zahtjeva ozbiljnost, Bik očekuje iskrenost

Bik očekuje iskrenost, Lav želi da da bude ponosan na svog partnera, Vaga ima potrebu za odmerenim i ljubaznim partnerom, Jarac zahtjeva ozbiljnost…

OVAN Ovnu morate jasno staviti do znanja da vam se sviđa. Ako ne pokažete da ste zainteresovani, lako će vas zaobići i krenuti u osvajanje nekog drugog. To ne znači da treba odmah da se predate jer su ovo rođeni lovci i previše lako osvajanje im nije zanimljivo. Morate da zadržite svoje stavove i ne mijenjate se zato što on tako hoće. Njemu je potreban jak partner i slabe osobe mu lako dosade.

BIK Bik voli kada su stvari konkretne i jasne. Ne dopadaju mu se zavlačenja i osobe za koje proceni da nešto kriju. Sve dok nije sasvim siguran da ste iskreni, neće se ni upuštati u bilo šta sa vama. On traži osobu u koju će imati povjerenje, vjernost i odanost se tu podrazumevaju. Prilično je posesivan i zato ne smijete pokazivati previše interesovanja za stvari ili ljude koji se njemu ne dopadaju.

BLIZANCI Ovaj znak ne voli dosadne ljude. Ako ste zanimljivi i on ima šta da sazna od vas, sigurno će biti privučen. A njegova zainteresovanost trajaće sve do onog trenutka dok možete da mu privučete pažnju svojim raznoraznim iskustvima i razmišljanjima. Voli sve što je novo pa morate uvijek iznova biti originalni i novi, da ga oduševljenje ne bi brzo prošlo. Radite stvari koje će zainteresovati njegov um.

RAK Rakovi očekuju jačeg partnera od sebe ali taj partner ne smije biti grub. Potrebna mu je sigurnost ali i nježnost sa vaše strane. Sigurnost u smislu da pokažete želju da brinete o njemu i njegovim potrebama i da to uradite sa puno nježnosti i ljubavi. Budući tradicionalan, on ne voli ništa što odudara od uvreženih pravila. Najčešće je zadovoljan ako nađe partnera koji se potpuno uklapa u ono što već ima kao uzor u svojoj porodici.

LAV Lav ima potrebu da se hvali svojim partnerom. Zato vi morate imati nešto na šta će on biti ponosan i što će moći da hvali svima. Da li će to biti vaša fizička atraktivnost ili poslovni uspesi ili i jedno i drugo, sasvim je nebitno, bitno je da imate nešto posebno čemu će on da se divi. Isto tako i vi morate da pokažete divljenje za njegov izgled, posao koji radi i sve ostalo. Stalne pohvale i obožavanje je ono što Lav očekuje od vas.

DJEVICA Djevica voli inteligentne ljude i lako odstranjuje sve one koji ne razmišljaju logično. Ona nema vremena za takve. Dodatno nema vremena ni za one koji ne vide smisao svog života i hodaju besciljno. Ako umete da mislite svojom glavom, ozbiljni ste i znate šta želite u životu i od života, onda ste dobar kandidat. Potrebno je da Djevici svakodnevno posvećujete pažnju jer ona ljubav mjeri po sitnicama i svakodnevnim stvarima koje činite.

VAGA Vaga ima potrebu za harmoničnm odnosom bez trzanja i svađa. Ona očekuje od svog partnera da je ljubazan i odmjeren. Pored toga, mora da umije da se ponaša primjereno u svakoj situaciji. Voli da izlazi i očekuje bogat društveni život. Ako ste pažljivi prema njoj, ona će uvijek biti odana i vjerna. Ako joj uskratite pažnju, budući da je lijepa i šarmantna, lako će se naći neki obožavalac koji će je privući na svoju stranu.

ŠKORPIJA Ovaj znak očekuje apsolutnu ljubav i odanost. Ako vas je Škorpija izabrala, podrazumjeva se da je ne smijete izdati. Niti u najmanjoj sitnici. Uvijek morate biti na njenoj strani, pa makar ona i grešila, vi je morate podržati. Ako vaše mišljenje potpuno odudara od njenog i uporno se suprostavljate, vi niste za nju. Njoj je potrebna simbioza, potpuno spajanje sa partnerom.

STRIJELAC Morate biti ravnopravan partner Strelcu, da volite promene i avanture. Svakodnevna rutina i ponavljanje istih stvari je za ovaj znak nepodnošljiva. Lako pobegnu od svega što im postane dosadno. Strijelac očekuje od svog partnera da ima širinu u svojim pogledima na život i da je optimista kada je najteže. Vi morate imati veliku energiju, morate gajiti svoje strasti i hobije, i biti uvek zanimljivi.

JARAC Ovaj znak ozbiljno shvata vezu, on neće dublje ući niti u jedan odnos koji nema perspektivu da traje dugo u budućnosti. Potrebno mu je da zna šta može da očekuje da bi mogao da isplanira sve svoje korake. Zato morate jasno da definišete svoje ciljeve i prioritete. Podrazumjeva se da morate da budete odani i lojalno, da ga uvijek podržavate i da zajedno s njim gradite budućnost.

VODOLIJA Vodolija očekuje od svog partnera svu moguću slobodu. Ona je nezavisna i ponosna na to što jeste. Ne voli da je neko ispituje šta je radila ili gdje je bila. Svaki pokušaj kontrole od strane partnera ona će slomiti radikalno. Najbolje je da se postavite kao njen prijatelj i onda će vam ona ispričati sve ono što ne bi rekla u situacijama kada ste sumnjičavi.

RIBE Ribe se lako vezuju za osobe koje su im intrigantne i mistične. One su pune razumjevanja za ljude koji se razlikuju, za neshvaćene i neprihvaćene. Što više odudarate od svakodnevnog, pre ćete zadobiti njihovu pažnju. U odnosu očekuju potpuno prihvatanje sa vaše strane jer su i one potpuno prihvatile vas. Ako ih suviše kritikujete i nemate razumjevanja za njihove mane, tiho će otplivati dalje, bez riječi i pozdrava. (NN/mojbalans.com)