Holivudske zavrzlame: Poznati koji su svoje partnere prevarili s drugim zvijezdama

Prevare i preljubi među slavnim facama nepresušan su izvor inspiracije – a kada se u cijeloj priči pojavi treći celebrity, cijela zavrzlama postaje još zanimljivija

Kristen Stewart je prevarila Roberta Pattinsona s redateljem Rupertom Sandersom

Fanovi Sumrak sage bili su šokiran kada su se pojavile ove glasine, a nakon što je fotka na kojoj Kristen razmjenjuje poljupce s Rupertom ugledala svjetlo dana, sve nade zabrinutih fanova pale su u vodu. Kristen i Robert su svojoj vezi ipak dali još jednu šansu, no ubrzo su je definitivno okončali – izgleda da se preko nekih stvari ne može prijeći.

Liam Hemsworth je prevario Miley Cyrus s January Jones

Dan nakon što su objavili prekid svoje veze, Liam je viđen u ljubakanju s glumicom i pjevačicom Eizom Gonzalez, ali to nije sve; nekoliko mjeseci prije prekida, Liam je petljao s glumicom January Jones.

Aaron Carter je prevario Hilary Duff s Lindsay Lohan 

Aaron je barem bio iskren kada je njegova nevjera u pitanju: – Izlazio sam s Hilary godinu i pol, a onda mi je to sve skupa pomalo dosadilo pa sam počeo izlaziti s Lindsay Lohan – rekao je.

Rita Ora je prevarila Roba Kardashiana s Jonahom Hillom 

Kako je Rob kasnije priznao, Rita ga je prevarila s barem dvadesetak frajera tokom njihove veze. A jedan od njih bio je Johan Hill.

Ariana Grande je prevarila Jai Brooksa s Nathanom Sykesom 

Jednom prilikom Jai je izjavio: ‘Da, prevaren sam. Da, osjećam se grozno. Da, ostavljen sam zbog drugog dečka. Nathan je možda jako draga osoba, ali ono što je učinio je pogrešno. Petljao se u moj život i vezu.’

Brad Pitt je prevario Jennifer Aniston s Angelinom Jolie 

Ovu već legendarnu priču o holivudskom ljubavnom trokutu znaju i ptice na grani. Ipak, ni Bradova i Angelinina ljubav nije imala happy end.

(24sata.hr)