Hodate sa muškarcem koji ima ove osobine? Spremite se za slomljeno srce

Obratite pažnju na jasne signale da u vašem odnosu nešto nije u redu

Početak veze uvijek je zabavan i uzbudljiv.

Svijet se čini ljepšim mjestom, a vi na njemu ne pronalazite baš nijednu manu i vaša budućnost izgleda blistavo. Ipak, na početku veze svi se trude da budu najbolja verzija sebe i vaš idealan muškarac može vrlo lako da postane fatalni frajer koji će vam slomiti srce. Kako ne biste bile povrijeđene, otkrijte koje osobine od početka ukazuju na njegovo loše ponašanje.

Prebrzo zbližavanje

Tek ste se upoznali, a on već želi da zna svaki detalj o vašem životu, od toga kakve ste bile kao djevojčice, do spiska vaših bivših. Ipšak, to ne znači i da je iskreno zainteresovan za vas, a najbolje ga odaje tempo kojim dijeli svoju intimu. Ako vas samo propituje, a o sebi ne govori ništa ili jako malo, onda tu nešto nikako ne štima.

Govori jedno, radi drugo

Ako njegova djela ne prate riječi, to je jasan znak da mu ne možete vjerovati. Primjetite li da vaš partner govori jedno, a radi drugo, bježite što dalje od njega jer sigurno će vas još puno puta u životu razočarati.

Nepredvidiv je

Prvo vas je obasipao komplimentima i dizao u zvijezde, a onda dva dana uopšte nije odgovorio na vaše poruke i pozive? Takvo ponašanje odaje muškarca na kojeg se ne možete osloniti i koji nije pouzdan kao partner jer ima velike šanse da vas povrijedi na razne načine.

Vaše tijelo ne reaguje

Ponekad vam i vaše tijelo može poslati signale da on nije za vas. Neke reakcije ne možete kontrolisati, a ukoliko osjetite stezanje u grudima ili bilo kakvu drugu neprijatnost svaki put kad ste s njim, to može biti vaš urođeni instinkt koji ukazuje na opasnost.