HIT U SVIJETU: SLIJEDI KOZU – GENIJALAN NAČIN LIJEČENJA

Kozje mlijeko je vjerojatno najzdravije mlijeko i najviše se koristi u medicinske svrhe i liječenje posebno plućnih, stomačnih, srčanih, a i mnogih drugih oboljenja.

Najsličnije je majčinom mlijeku, te se preporučuje djeci, kao najzdravija i najprihvatljivija alternativa, prenosi portal Ženski.ba. Kod djece koja su hranjena kozjim mlijekom zabilježen je brži rast, veća tjelesna masa i bolja mineralizacija kostiju u odnosu na djecu hranjenu kravljim mlijekom.

Od čega koza formira svoje čudesno mlijeko?

Kao i ostale životinje i koze formiraju mlijeko isključivo od onoga što jedu i piju i općenito je poznato da koze biraju samo najbolje. Osim što biraju najbolje staze kroz brda i šume, biraju i najbolje i najzdravije biljke za prehranu. Bitno je da obratite pažnju da je kozje mlijeko koje nabavite organskog porijekla, što je obzirom da se mlijeko formira od hrane koza bitan preduslov za njegovu ljekovitost.

Tim doktora koji su specijalizirani za kancerogena oboljenja tražili su godinama alternativu za kemoterapiju, bolje i prirodnije liječenje za ovu opaku bolest i došli su nevjerojatnog otkrića koje bi moglo promijeniti sam način liječenja i smanjiti konzumaciju tableta, te mnoge nuspojave.

Nazvali su ovaj način liječenja “Follow the goat” što u prijevodu znači “Slijedi kozu”.

Nijedna životinja niti čovjek koji živi u prirodi ne boluje od raka ili bilo kojeg teškog oboljenja. “Slijedi kozu” je liječenje koje traje dva mjeseca (60 dana), a zasniva se na tome da onaj tko se želi riješiti svoje bolesti jednostavno prati kozu koja živi u prirodi (koza treba biti starija od 3 godine, ali i mlađe su dale dobre rezultate).

Potrebno je konzumirati te biljke svježe ukoliko je moguće, a ukoliko nije moguće konzumirati svježe biljke onda praviti čajeve od istih tih biljaka. Voda za piće te za pripravku čajeva treba biti isključivo prirodna izvorska.

Obavljeno je i testiranje ovoga načina liječenja i rezultati su bili neočekivano dobri pa čak i nevjerojatni, a donijeli su preko 90% uspjeha. Na testiranju je bilo 100 osoba s različitim kancerogenim oboljenjima. Čak 74 oboljela nakon 2 mjeseca nisu imali ni traga karcinoma, dok je 17 oboljelih smanjilo broj kancerogenih stanica na bezopasni nivo. Ukupno 93 pacijenta su spašena samo što su pratili kozu i hranila se onako kako bi im koza izabrala.

Liječenje “Follow the Goat” odnosno “Slijedi Kozu” donosi čišćenje organizma od toksina, udisanje čistog zraka, fizičku aktivnost, življenje i spajanje s prirodom, te na kraju oslobađanje od bilo koje bolesti koja vas muči.