HIT TRETMANI ZA LJEPOTU: MASKA OD SLAVUJEVOG IZMETA, SMANJIVANJE BRADAVICA, MASAŽA KAKTUSOM ILI DRAGIM KAMENJEM

Na društvenim mrežama se svakodnevno nameću standardi ljepote koje je iznimno teško pratiti. Evo trenutno najtraženijih beauty tretmana na svijetu; među njima je i masaža dragim kamenjem, koju nude u nekom od hotela u vlasništvu  Donalda Trumpa

Podizači nosa

Na tržištu su se pojavile prilično bizarne, plastične stvarčice, koje postaju sve popularnije među ljudima koji žele preoblikovati svoj nos, ali bez plastične operacije.

Zovu se Nose Lifters (podizači nosa), a namijenjeni su guranju u nos kako bi se dobio željeni efekt užeg i podignutijeg nosa. Prodaju se već neko vrijeme u Istočnoj Aziji, a nedavno su postali popularni na svjetskoj razini, mogu se naručiti za 25 dolara iz Azije, gdje ih navodno koristi već ozbiljan broj ljudi.

Manje bradavice

Za ovaj trendipak treba posjetiti plastičnog hirurga – no jasno vam je čemu vodi: in su male bradavice.
U posljednjih godinu dana potražnja za manjim bradavicama porasla je za trideset posto – otkrio je londonski plastični kirurg Dan Marsh, a za to je navodno zaslužan pokret “free the nipple” na društvenim mrežama. Zvijezde poput Miley Cyrus, Care Delevingne, Rihanne i Kendall Jenner često mogu biti viđene u toplesu ili prozirnim komadima u kojima su bradavice u prvom planu, a sada ih žele i žene diljem svijeta.

Vaginalni highlighter

Dobro ste pročitali – riječ je o Perfect V proizvodu koji je namijenjen posvjetljivanju ženskih genitalija. Samo ime proizvoda je provokativno, a osmišljeno je s ciljem da dame istaknu svoju bikini zonu s istim učinkom zbog kojeg highlighter stavljaju na dekolte i ruke. Ovaj je proizvod savršen za sezonu na plaži, a posvjetljivač je prvenstveno namijenjen za opuštanje bikini područja. Naručuju ga žene sa svih krajeva svijeta, a cijena je 43 američka dolara.

Njega kavijarom

Ova se ekskluzivna namirnica ne nalazi samo u najboljim svjetskim restoranima, već i kozmetičkim centrima. Vjerovatno najpoznatija linija koja uključuje kavijar je ona kuće La Prairie, rađena za efekt svjetlije kože, zaglađivanje te pomlađivanje. Puni tretman ovom linijom može se isprobati u hotelu Ritz Carlton na Manhattanu, a stajat će vas oko 1250 dolara.

Masaža dragim kamenjem

Ako se kojim slučajem zateknete u nekom od hotela u vlasništvu  Donalda Trumpa, raspitajte se za ovu sasvim posebnu masažu. Sat i pol će vas koštati oko 300 dolara, a masirat će vas safirima, kristalima ili rubinima. Ovaj tretman obuhvata masažu cijelog nauljenog tijela preko kojeg se prelazi kamenjem.

Maska od 24-karatnog zlata

Zlato ima svojstvo pomlađivanja i zaglađivanja kože, a ovdje je riječ o tretmanu čišćenja lica nakon kojeg se stavlja maska od zlata u formi ulja. Želite li isprobati kako djeluje i na vašu kožu, spremite se izdvojiti između 200 i 400 dolara.

 Masaža kaktusoom

Zvuči bolno, iako to nije jer bodlje se uklone prije tretmana. Iz posebnihvrsta dobiva se tekućina koja nalikuje onoj iz aloe vere te umiruje kožu i čini je hidratiziranom. Jedan tretman košta oko 400 dolara.

Geisha maska od slavujevog izmeta

Poznatija i kao “Nightingale facial”, a datira iz 17. stoljeća kad su ga masovno koristile gejše. Osim što košta oko 180 dolara, razlog zbog kojeg će mnogi dva puta razmisliti prije nego što si ga priušte jest i činjenica da se radi od izmeta slavuja. Koža je nakon tretmana navodno vidno zaglađenija i svjetlija, pa ne čudi ga često prakticira Victorija Beckham i Tom Cruise. (aura.ba)