HIT NA BALKANU I DRUŠTVENIM MREŽAMA: SNEKI I NJENA OKLAGIJA MESOŽDERKA PROTIV CELULITA

Snežanu Rulić zovu Sneki ubica celulita. Među ženama je poznata kao da je pjevačica, glumica, model, a ako odete na njen Fejsbuk, sasvim je izvjesno da ćete vidjeti da joj je na listi prijatelja i neka djevojka koju poznajete.

Najnoviji hit trenutno među ženama koje se bore sa celulitom je masaža oklagijama. Snežana Rulić Sneki to radi već nekoliko godina i postiže sjajne rezultate. Kaže, da s mršavijih žena teže se uklanja celulit (treba joj preko 15 tretmana) a sa debeljuca to se rješava mnogo brže njenim oklagijama „mesožderkama“.

Sneki je u ovom trenutku rasprodata za mnaredna tri mjeseca. Isključivo se može ostvariti kontakt porukama preko FB-a.

Ona je masažu oklagijama, stručno nazvanu madero terapija, donijela u Srbiju. Otkrila ju je slučajno, još dok je radila klasične anticelulit masaže. Tvrdi da je ova masaža najefikasnija metoda oblikovanja tijela i uklanjanja celulita.

„Stalno dodajem neke finese i nove oklagije kako bi masaža bila što djelotvornija za što kraći vremenski period – kazala je u intervjuu za RV Mondo Sneki – ubica celulita.

Žene koje su prošle kroz njene ruke i oklagije kažu da je ovo jedini način da celulit nestane jako brzo. Prve promjene na tijelu su vidljive već poslije treće ili četvrte masaže.

„Ipak, moram da istaknem da je sve individualno – nekome je potrebna i cijela serija da bi se uočila razlika, ali ono što je sigurno je da su rezultati zagarantovani. Nikada ne pričam napamet o tome koliko je masaža potrebno. Sve zavisi od klijenta, a ima zaista mnogo faktora – priča Snežana.

Potražnja je tolika da radi i do 20 sati dnevno, 365 dana u godini. Kako kaže, nije istina da masira samo odabrane dame sa javne scene.

Snežana je svoje znanje počela da prenosi i onima koji bi da nauče ovu vještinu. Zato intenzivno radi i obuke, u cijelom balkanskom, regionu, pa čak i u Evropi. Pokrenula je i proces patentiranja njenih oklagija. Njen Instagram prati oko 5.000 ljudi i tu možete pogledati efekte madero terapije. Njen FB profil je: SNEKI UBICA CELULITA

(aura.ba)

Pogledajte video MONDOTV: