Hit među holivudskom elitom: Ova frizura olakšava vrele ljetne dane

Ljeto je godišnje doba kojem se mnogi raduju, ali i u kojem se odlučuju na radikalne promjene, barem kada je kosa u pitanju, jer nema boljeg razloga za šišanje s obzirom na visoke temperature i ljetnje vrućine.

Za one koji su posebno vezani za svoju kosu, šišanje je prilično hrabar potez, međutim postoje frizure koje ga olakšavaju, a jedna od njih je frizura bob dužine do ključne kosti jer je idealna ljetnja frizura za sve dame koje žele nešto kratko, ali ipak ne prekratko.

Razlika između klasičnog boba i boba dužine do ključne kosti je ta da je klasičan bob uvijek iznad ramena.

Ova frizura veliki je hit i među holivudskom elitom pa su mnoge zvijezde u posljednje vrijeme skratile svoju kosu upravo na ovu dužinu.

Frizer poznatih, Heri Još, rekao je da je velika prednost ove frizure činjenica da ćete kosu moći i dalje da vežete u rep. On će biti nešto kraći, ali je moguć, a mogućnost vezivanja kose u rep mnogima je jako bitna u ljetnjim mjesecima.

View this post on Instagram

@juliaroberts ❤️ new ✂️#sergenormant

A post shared by Serge Normant (@sergenormant) on

Bilo da vam je kosa ravna ili kovrdžava super će izgledati u dužini do ključne kosti, a prilikom šišanja je bitno da se napravi tekstura u vrhovima kako bi ona što mekše i neobaveznije padala.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!