Hit dijeta među zvijezdama – jedan obrok dnevno s pečurkama topi kilograme

Lijepa lica koja svakodnevno gledamo u medijima uvek se trude da izgledaju najbolje što mogu, pa često isprobavaju razne neobične dijete. Tako smo saznali i za M Plan – dijetu sa pečurkama.

Ova neobična dijeta traje samo 14 dana i obećava gubitak masnoća iz stomaka, zadnjice, butina i ruku, ali ne i iz grudi.

Obrok s pečurkama potrebno je pojesti samo jednom dnevno, a rezultati su zapanjujući.

Zvuči poprilično nevjerovatno, ali Keti Peri i Keli Ozborn kunu se u njenu djelotvornost.

Nutricionistkinja Žanet Džekson objasnila je: “Pečurke su bogate nutrijentima, pa ako jedemo više pečuraka, manje je vjerovatno da ćemo tokom dana jesti visokokaloričnu hranu. Vlakna u njima dobro djeluju na probavu i ostavljaju nas sitima, pa nećemo vrlo brzo nakon obroka biti ponovo gladni i grickati nezdrave stvari. Takođe, pečurke imaju puno proteina i malo kalorija, a tu su i vitamin B, gvožđe i cink koji će učiniti čuda za kožu, kosu i nokte”.

Keti Peri

Nema sumnje da su pečurke odlična namirnica za svaku dijetu, međutim, da li zaista djeluju na određene dijelove tela?

“Struk, noge i ruke delovi su koji se pokreću puno više od nekih drugih, pa je vjerojatnije da će višak sala prvo nestati sa njih. Pečurke imaju malo kalorija i jeftine su, pa ih je svakako preporučljivo ubaciti u dijetu. Činjenica je da ako jedemo zdravo, redovno, čisto i prirodno, i svakodnevno vežbamo – svi možemo smršati”, iskrena je Žanet.