Hit čizme za šik i elegantan stajling

Kombat čizme robusnog i pomalo zdepastog dizajna i podebljanih potplata veliki su trend ove sezone.

Ali, za kojim modelom cipela posegnuti kada želite nešto elegantniji i jednako trendi izgled?

Odgovor se krije u čizmama sa špicastim vrhom – iako se stilski razlikuju od trenutnog trenda, one nude puno elegancije.

Kako god, nesporno je to da se trend čizama sa špicastim vrhom i te kako vraća u modu. Ako volite da se oblačite šik i elegantno, čizme sa špicem su savršena alternativa i slave svoj veliki povratak nakon što su neko vrijeme nestale s modne scene, a novi modeli jako su svestrani.

Ono što im je zajedničko je špicasti vrh, a sve ostalo zavisi isključivo od vašeg ukusa. Novi modeli elegantnog stila uglavnom sežu do koljena, ali zastupljeni su i oni koji idu preko koljena, kao i gležnjače.

Što se tiče same štikle, i tu je izbor vrlo šarolik – od klasične blok potpetice do stileto pete sa retro prizvukom, a sve njih obilježava elegancija koju daju svakom autfitu.

Trend čizama sa špicastim vrhom svestran je i može se kombinovati na razne načine: sa sakoom i farmerkama ravnih nogavica, u vrlo šik kombinaciji s pletenim haljinama ili plisiranom suknjom… Jednostavno nema ograničenja kada je ovaj model u pitanju.

 

(Stil.kurir)