Hillary Clinton pod lupom astrologa: ŽENA KOJA BI MOGLA DA IZAZOVE NUKLEARNI RAT

Njen emotivni život uglavnom ne postoji. Lažni brak, lažne obiteljske slike koje se vrte do bjesomučnosti. Intimno ne voli muškarce baš previše.

Hillary Diane Rodham Clinton (Chicago, 1947.), američka je političarka i književnica. Odvjetnica je i supruga bivšeg predsjednika Sjedinjenih Država Billa Clintona. Za vrijeme predsjedničke izborne utrke 1992. godine, kada se Clinton prvi puta kandidirao za američkog predsjednika, postala je snažan simbol promijenjene uloge i statusa žene u američkom društvu.

Hillary je Škorpion, sa mjesecom u znaku Ribe. Agresivna i inteligentna osoba, željna vlasti i moći kao ničega drugog. Njen emotivni život uglavnom ne postoji. Lažni brak, lažne obiteljske slike koje se vrte do besomučnosti. Intimno ne voli muškarce baš previše. Nekoliko veza sa ženama su takođe propale zbog njenih izrazitih liderskih ambicija.

Njen planet zaštitar je Sunce. To joj donosi veliku sposobnost planiranja i organizacije, tu je pravi majstor. Ne smije se previše niti je komunikativna, voli da komanduje i nije tolerantna prema onima koji imaju drugačije mišljenje. Ona nema neko interesovanje koje bi joj okupiralo pažnju, to je žena bez hobija.

Preokupacija su joj: vlast, intrige, borba na život i smrt. Obična ljubav i obično vođenje ljubavi za nju nikad nisu bili interesantni. Uživa samo u ektremnostima teško pojmivim običnom čovjeku.

Borba na život i smrt  se već odvija između nje i mr. Trumpa. Ako izgubi, postoje realne šanse da zaglavi doživotnu robiju zbog svojih poslova sa Irskom mafijom, koja je podržava i koju ona podržava. Ako uz pomoć bogate Amerike skloni Trumpa, čeka je pakleni mandat kome nije dorasla. Turska će im otkazati poslušnost i to vrlo brzo.

Ekonomija Amerike je u rasulu, Kina i Rusija neće da se pokore. Rat se nameće kao jedino rješenje za sve probleme, a on može dovesti do uništenja Amerike i dobrog dijela svijeta. Sve u svemu, pravi čovjek na pravom mjestu, koji će izazvati nešto što još svijet vidio nije.

(aura.ba/arhiv magazina Aura)