Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković pod lupom astrologa Kalimera: Kad skinu uroke, stižu i djeca!

Kalimero: 062/494-159

Hana Hadžiavdagić – Tabaković i Tarik Tabakovič imaju skladan brak. Njih dvoje su upravo jedna cjelina. Iako svako od njih je individua za sebe, oni kada su zajedno daju “finalni proizvod”.

U ovom braku Hana je malo “jača”, tj. ona je ta koja nosi pantalone u kući. Kao i svaki par i oni su imali, a i imat će malih trzavica, ali šta bi bio život da nema toga. Mogu reći da su oni prvo dobri prijatelji, ljubavnici i na kraju supružnici. Tarik je taj koji vrlo često zna da smiri Haninu preveliku količinu energije koju ona posjeduje.

Kao vatra i voda su. Jedno pali drugo gasi i zato i uspijevaju. Mislim da bi svako poželio da ima upravo takav brak.

Hanu i Tarika je spojilo sve što može spojiti dvoje mladih ljudi. Hana je neko ko je eksplozivan i reaguje na prvu i uvijek o svemu ima misljenje. Tarik je već u tome suprotnost. Ne želi se puno isticati i petljati u stvari koje se njega direktno ne tiču.

Često zna doći u sukob sa Hanom zbog njenih “iznijetih” mišljenja. On je neko ko situaciju drži pod kontrolom. Njih dvoje su se jednostavno našli na svakom polju. Vole putovanja, druženje, veliki su hedonisti i uspijevaju ispuniti sve jer su i marljivi radnici.

Jedini problem koji ja vidim kod njih jeste proširenje porodice. Nakon skidanja uroka i posjete kvalitetnom ljekaru postoje velike mogućnosti da se ostvare i na tom planu.

(aura.ba)