Hana Fatkić: KAD NAPADNE IŠIJAS, SPAVALA SAM S JASTKOM MEĐU NOGAMA

O sarajevskom travaru Denisu Jurišiću pričaju širom BiH, regija pa i svijeta. Njegovi biljni preparati za bolesti kostiju, šijasa, reumatskih oboljenja… pokazali su se najefikasnijim i u svijetu tradicionalne prirodne medicine. Bezbroj je ljudi koji su ustali iz kreveta, izbjegli operacije kičme, kuka, koljena, hrskavice nakon što su u cjelosti primjenjivali njegove kombinovane biljne terapije. Donosimo vam istinito svjedočenje Hane Fatkić.

Za išijas su Hani Fatkić iz Krajine kazali da je riječ o uklještenju živca koji se jedino može smiriti uz pomoć određenih analgetika, vježbi, režima ishrane…

Svve je krenulo prije pet godina kada je, kako kaže, počeo zezati donji dio leđa, a i noga joj je trnila. Boljelo je desetak dana, ona mislila da je nešto „ušćaklo“. Kako nije prolazilo otišla je kod doktora. Nakon specijalističkih pretraga dijagnosticirali su išijas, te joj propisali voltaren.

Najgore je bilo na promjene vremena. Tada niti sam mogla hodati, niti ležati…. Žiga u krstima, a boli svaki dio tijela. Jedne zime me je bilo toliko uhvatilo da nisam mogla oka s okom sklopiti. Mjesecima sam mirovala na dasci, koju mi je muž postavio na kauč, a među noge bih stavila jastučić. Nekako me tako manje boljelo. – pokušava da nam dočara skoro trogodišnje svoje patnje sa išijasom naša sagornica, a onda se vraća na ljepšu stranu svoga života.

– Ja evo duže od godine dana ne znam šta je išijas. Bilo ne ponovilo se – ne krije zadovoljstvo naša sagovornica.

Nju su spasili sin i snaha, koje blagosilja na svakom koraku. Kako žive i rade u Sarajevu, odnijeli su njene medicinske nalaze Jurišiću, preuzeli kompletgnu terapiju i, kako kaže Hana, naredili joj da je disciplinovano troši.

– Trošila sam, mada nisam vjerovala da će se desiti čudo. Ali, kad sam nakon trećeg dana s lakoćom ustala i otišla do WC-a, shvatila sam da one kreme i preparati djeluju. Potrošila sam kompletnu jednu terapiju, a sin i snaha naručili još jednu. Helem, za dva mjeseca ja sam se preporodila i evo duže od godine mene išijas ne napada – prezadovoljna je naša sagovornica.

Kontakt telefon travara Jurišića u BiH je 00387 /61 373 581 ili 066 390 279

Komentari

komentara

error: Content is protected !!