Hamdija B. (57) iz Bihaća: Zahvaljujući Krnjićevom sirupu, šećer sam sa 30 spustio na samo šest jedinica!

Doktori su mi rekli da se držim ove biljne terapije. Zbog toga i osjećam obavezu da svima kažem da mi je čovjek, na prirodan način, vrijednosti šećera sa 30 spustio na samo šest jedinica. Zar to nije tračak nade i savjet i za sve oboljele da obavezno kontaktiraju Mirsada. Ja više nemam problema sa dijabetesom, nemam problema ni sa vidom. Sve je u potpunom redu

Statistike kažu kako se posljednjih godina broj osoba oboljelih od dijabetesa udvostručio i da će u narednih petnaestak godina poprimiti razmjere prave epidemije. To je dijagnoza koja se sve češće postavlja i koja se usko veže za stresan i nezdrav način života. U posljednje vrijeme svjedočili smo kako se dijabetes kod mnogih osoba iznenada pojavio, bez posebnih simptoma i najava a njegove vrijednosti bile su previsoke i fatalne po organizam.

– Tada slijede terapije, koje su u većini slučajeva uzimanje inzulina. Nažalost, rezultati su obeshrabrujući po pacijenta, organizam mu sve više strada, život mu je zbog simptoma sve nepodnošljiviji i u puno slučajeva šećer izmakne kontroli, „podivlja“ i prijeti da potpuno uništi organizam – pojašnjava fitoterapeut Mirsad Krnjić, vlasnik Konjičkog sirupa za dijabetes koji slovi za prirodni inzulin i koji je do sada na stotine osoba oboljelih od dijabetesa „skinuo“ sa inzulina i vrijednosti šećera doveo u granice normale.

Konjički čudotvorac Mirsad Krnjić u svojim rukama ima lijek za dijabetes

Poražavajući nalazi 

O ovom čudu prirodne medicine najbolje svjedoče njegovi konzumenti, a 57-godišnji Hamdija iz Bihaća, samo je jedan u nizu sretnika  koji su visoke vrijednosti dijabetesa uspjeli pobijediti Konjičkim sirupom.

– Šećer mi je bio 30 jedinica a sada, kako koristim Krnjićev sirup, u prosjeku je oko šest -sedam – odmah na početku hvali se Hamdija dok nam prepričava svoju borbu sa bolesti.

U nastavku, požalio se kako je dijagnozu dijabetesa dobio krajem maja prošle godine. Do tada, nije osjećao niti primjećivao nikakve ozbiljne simptome.

– Jedino mi je vid slabio. Mijenjao sam razne naočale. Bile bi mi dobre kratko vrijeme, i onda bih ponovo morao mijenjati dioptriju. Slabo sam raspoznavao, na nekoliko metara nisam mogao poznati ko je ko– objašnjava Hamdija.

Na nagovor prijatelja, posjetio je doktora, izmjerili su mu vrijednosti šećera i nalazi su bili poražavajući.

– Šećer mi je iznosio 30 jedinica! Da nije ostavio posljedicu na vid, mogao me cijelog uništiti koliko je visok bio. Doktor mi je odmah htio uključiti inzulin, ali sam odlučio da sačekamo malo sa tim i da se raspitam o eventualnoj prirodnoj terapiji. Pristao je i krenuli smo u terapiju tabletama, a ja sam u međuvremenu tražio lijek u prirodi – kaže Hamdija.

Od tableta, tvrdi, vrijednosti šećera pale su na 12 jedinica, ali nije bilo stabilno. I dalje je varirao i dostizao veće vrijednosti.

  • Slabo se snalazim sa kompjuterima, ali sam početkom jula 2017., na internetu uspio doći i do konjičkog travara Mirsada Krnjića i njegovog sirupa za šećer. Odmah sam naručio dvije flaše sirupa i stvarno sam se pridržavao svih uputa o korištenju, pravilnoj ishrani i svemu drugom što mi je rekao – kaže naš sagovornik.

 Kolače jedem bez straha!

Međutim, tada se kod Hamdije javio drugi problem. Vrijednosti šećera pale su na opasne tri jedince.

– Opet nisam bio dobar. Svaki dan sam kontrolisao šećer i ponovo mi je nešto trebalo poduzeti jer su vrijednosti bile niske. Ostalo je jedino da izbacim i tablete i vrijednosti šećera pokušam držati pod kontrolom samo Konjičkim sirupom – objašnjava naš sagovornik.

Hamdija kaže da je to bio ispravan potez. Kada je izbacio tablete i počeo korisiti samo Krnjićev sirup, vrijednosti šećera su se vratile u normalu. Kaže da je u julu prošle godine popio zadnju tabletu a vrijednosti šećera nikada nisu prešle osam jedinica.

– Inače su tu oko šest-sedam, ali popustim ponekad pred kolačima, bijelom hljebu i slično pa ga malo povisim. Ali, dok je ovog biljnog preparata, nemam više straha – smije se Hamdija.

– Zbog toga i želim javno svima da kažem da mi je čovjek, na prirodan način, vrijednosti šećera sa 30 spustio na šest jedinica. Zar to nije i tračak nade za druge oboljele kojima savjetujem da obavezno kontaktiraju Mirsada. Ja više nemam problema sa dijabetesom, nemam problema ni sa vidom. Sve je u potpunom redu – tvrdi na kraju naš sagovornik.