Halid Muslimović pod lupom astrologa: Mana su mu žene i finansije

On po prirodi dosta rizikuje, po cijenu svega želi očuvati svoju slobodu i neovisnost. Ta osobna inokosnost daje mu mogućnost da mijenja kriterijume i mišljenja s godinama, jer samo zadrt i nerazuman čovjek ne mijenja nikad svoje stavove.

Halid Muslimović je rođen 21. januara 1961. godine u Prijedoru. Evo kako izgleda njegova natalna karta koju je uradio astrolog Milan Ristanović Cepellini:

Vodolija sa mjesecom u Škorpiji. Halid ima vema jaku energiju i volju da uspije u onome što radi. Planeta Mars je njegov zaštitar i ona mu daje snagu da se neprestano bori. Ponekad kad se umori Halid se zna opustiti i prepustiti zadovoljstvima ovoga svijeta. Zna uživati kao rijetko ko, u hrani, piću, seksu, odmaranju, igri s djecom, životinjama…

Mjesec u Škorpiji nije baš najsretnija kombinacija, naročito za duhovnu Vodoliju, ali Halid se nosi sa tim i sve uspije ukomponovati. Taj mjesec upravlja emocijama i seksualnim željama koje su veoma širokog dijapazona. Ako tu ima i perverzija, ipak, ostaje dio intime. Halid pazi da to vani nikako ne izađe.

Halidu se sviđaju žene kod kojih nikad nije načisto, koja ga neprestano osvaja i on nju. To mu drži pažnju; inače mu drugačije kombinacije dosade. Majka je vema bitna u njegovom životu, vezan je za nju nevidljivim nitima, koje obični ljudi ne mogu razumjeti. Kroz cijeli život mu je centralna figura u životu, teško podnosi smrt roditelja.

On po prirodi dosta rizikuje, po cijenu svega želi očuvati svoju slobodu i neovisnost. Ta osobna inokosnost daje mu mogućnost da mijenja kriterijume i mišljenja s godinama, jer samo zadrt i nerazuman čovjek ne mijenja nikad svoje stavove.

Voli da je u društvu, naročito žena, voli da ih zabavlja i da je u centru pažnje. Iako ponekad zna prešutiti nešto Halid ne laže po prirodi, prezire osjećaj kad ga neko lovi u sitnim lažima, zato ih maksimalno izbjegava.

Teži ka novom i ljepšem. Njegova metoda osvajanja je iskrenost i samo iskrenost. Otvoreno stavi do znanja šta želi i šta nudi. Ko želi da ga osvoji neka mu organizuje jedan gastronomsko erotski vikend. Ako to bude dobro, put do njegovog srca je otvoren.

Voli svoj mir, voli uživanja ali nije dobar ekonomista. Bolje da to prepusti nekom u koga ima povjerenja. Kad bi si pribavio dobrog menadžera i finansijskog savjetnika, za kratko vrijeme bi svojim talentom i kvalitetom – milijardu pribavio. Šteta da se zadovoljava sa malim, pilićarskim biznisom, kad on može daleko više i bolje.