Goran Miletić iz Minhena: Drugoj sam bio odan kao pas, vezala me crnom magijom!

14958285_10207724036525098_1619996794_nGoran Miletić (39) i Željka Savić (33) iz Minhena bili su u vezi četiri godine. Veza im je bila stabilna i dobro su se slagali. Goran je bio taksista, a Željka frizerka. Lijepo su zarađivali za život sve dok Goran nije upoznao Maju.

Upoznao ju je u taksiju. Lijepa, mlada, udvarala mu se kroz razgovor. Nije Goran ni sumnjao da nasjeda na vješte sponzorušine trikove.

Sve češće je koristila njegove prijevozne usluge. Goran nije želio da ostavi Željku ali…Željka je u Goranovom telefonu pronašla Majine poruke.

– Ostavila me istog dana. Nisam mogao vjerovati šta sam sebi dopustio. Da mi bezvezni flert ugrozi ozbiljnu vezu – priča nam Goran.

Očajan, molio je Željku za pomirenje, a Maji je rekao da je ne želi nikad više vidjeti.

– Maji je to teško palo pa je otišla u Srbiju kod svojih te mi napravila takvu magiju da zaboravim Željku, a da njoj budem odan poput psa.

– Magija je uspjela te je Maja sa mnom počela upravljati kao sa daljinskim. Sve sma joj hirove ispunjvao. Željka kao da nikad nije ni postojala. Mjesecima se sa njom nisam čuo, prestao sma je moliti da se pomirimo. Njoj je to bilo skroz čudno. Znala je kako nas jake spone vežu.

– Odlučuje tada ona mene da nazove ali avaj, dočekuje je pravi stranac. Nudi mi razgovor, a ja joj spuštam vezu. Bilo joj je to pravo neobično, znala je da u svojoj osnovi nisam takav čovjek ni prema kome, posebno ne prema osobama koje mi znače ili su značile nešto u životu.

Za to vrijeme, Maja je uživala u svojoj lažnoj ljubavi. S druge strane, i ne sluteći šta se dešava, Željka naziva vidovitu Rabiju. Želi znati vidi li joj pomirenje s Gooranom.

– Rabija joj tada otkriva strašnu istinu. Da sam ja žrtva magije. Priča joj sve detalje.Željka joj je samo rekla moje ime, prezime i datum rođenja. Otvorila mi je zatim zvijezdu i odmah vidjela da smo mi silom razdvojeni.

– On je tebe na silu zamrzio, ohladio se od vaše ljubavi preko noći – bile su Rabijine riječi.

– Ima li mu spasa, ima li nama spasa? Radite šta znate, samo ga spašavajte od te vještice – zakukala je Željka.

Pristala je potom Željka na Rabijine tretmane te je Goran preko noći “progledao”. Prestao je da ispunjava Majine hirove.

– Pomirio sam se sa Željkom, ona je moja prva, jedina i prava ljubav. Hvala Rabiji koja je uz Allahovu pomoć poništila crnu magiju i spasila nas od ovih lažnih ljubavi, magije, zla…

reklama-rabija