GODINA SREĆE I PROSPERITETA: OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA UŽIVAT ĆE U NOVCU

Prema astrolozima, ova godina bit će godina sreće i prosperiteta za četiri horoskopska znaka.

U nastavku pogledajte je li vaš znak među njima…

Djevica

Šanse se otvaraju marljivoj i ambicioznoj Djevici, kako na poslovnom tako i na emotivnom nivou. Čim uđemo u 2022., ovaj znak može očekivati dvostruko više sreće nego prije.

Na poslu ih očekuju novi projekti, dobre ideje i ostvarenje planova koji već dugo stoje.

Imat ćete priliku i za ljubav, a romansa koju započnete krajem ove ili u prvim mjesecima iduće godine možda ima svijetlu budućnost.

Vaga

Djeca Venere osjećat će da je sreća na njihovoj strani, ali i da njihov vladajući planet ide njihovim stopama donoseći im ljubav i radost. Bit će aktivni na polju karijere i preuzimati inicijativu, što će rezultirati uspjehom – poslovnim i financijskim.

Vage će biti uspješne na svim nivoima, a otvorit će im se mnoge nove prilike.

U ljubavi ih čeka puno strasti i romantičnih iskri, a poneka bi se Vaga mogla vratiti bivšem partneru ili ostvariti vezu s nekim ko im je već duže vrijeme u sferi interesa.

Škorpion

Škorpioni će 2022. godine biti izuzetno aktivni na polju prijatelja. Upoznat će nove ljude i započeti nova prijateljstva, što će im otvoriti nove mogućnosti u poslovnom planu u narednom periodu.

Očekuju dobre rezultate na svim poljima, a posebno će ih razveseliti napredovanje na poslu.

Na emotivnom nivou za užurbane Škorpione vladat će sklad, dok će usamljene čekati zanimljivo i romantično razdoblje koje će izgledati kao iz bajke.

Vodolija

U idućih godinu dana Vodolije čekaju poslovne ponude o kojima nisu ni sanjali. Na profesionalnom planu događaji će biti rijetki, a imat će dilemu kako odabrati ono što je najbolje. Dogodit će se da u isto vrijeme dobiju tri ili četiri poslovne ponude.

Šta god prihvatite, oni će dobro izabrati, jer imaju podršku neba. Val naglih promjena može ih na trenutak uznemiriti, ali brzo će shvatiti da je to nešto najbolje što im se dogodilo u posljednje vrijeme. Donijet će neke važne odluke koje će imati veliki učinak u budućnosti.

Na emotivnom nivou čeka ih sklad u porodici, a slobodne Vodolije će dobiti priliku razriješiti neke odnose iz prošlosti koji bi mogli prerasti u lijepu, mirnu romantičnu priču.