Gdje vas, po horoskopu, čeka ljubav života: KOGA SUĐENI(A) ČEKA U KASINU, KINU, MUZEJU, STADIONU…

Zvijezde nam mogu reći svašta od toga kako ćemo se osjećati u budućnosti do toga s kakvim ćemo se problemima suočavati… Kako piše portal Bustle, čini se da nam zvijezde mogu otkriti i gdje ćemo upoznati ljubav našeg života…
OVAN
Kao takmičarski nastrojen znak te ljubitelj sporta i raznih aktivnosti, Ovan bi svoju ljubav mogao upoznati na nekoj nogometnoj utakmici ili bilo kojem sličnom sportskom događaju.

BIK
Bikovi su ljubitelji prirode i istinski uživaju boraviti na otvorenom tako da bi park, mjesto uz jezero ili koncert na otvorenom bili idealna mjesta za pronalazak srodne duše.

BLIZANCI
Blizanci bi kao osobe sklone multi taskingu i putovanjima svoju ljubav mogli pronaći na drugom kraju svijeta kao turistički posjetitelji neke egzotične zemlje.

RAK
Rakovi vole klasične izlaske i mirnija mjesta pa bi im se moglo posrećiti na ljubavnom planu prilikom odlaska u kino.

LAV
Lavovi znaju poprilično biti zaokupljeni poslom i sličnim obavezama pa se nerijetko zaljube u školi, na faksu ili na radnom mjestu.

DJEVICA
Nježne duše poput Djevica mnogo vremena provode čitajući i upijajući nova znanja, a s obzirom da mnogo vremena provode u knjižari tamo bi se mogle i zaljubiti.

VAGA
Vage vole uživati u životu i noćnim izlascima pa bi ih jedan takav izlazak mogao odvesti u novu vezu.

ŠKORPIJA
Ovi znakovi nikako ne vole kratke brzinske razgovore i površna poznanstva već se vole posvetiti ljudima koji im se svide na prvu. Novu ljubav bi mogli upoznati u knjižari ili bilo kojoj sličnoj specijaliziranoj prodavaonici.

STRIJELAC
Strijelci vole riskirati u životu i okušati se u igrama na sreću pa je lako moguće da bi se u kasinu mogli i zaljubiti.

JARAC
Jarci ne vjeruju u neočekivane romantične susrete niti u ljubav na prvi pogled pa će njihova romansa započeti iz već postojećeg prijateljstva s osobom koju svakodnevno viđaju.

VODOLIJA
Dobre duše zodijaka su sklone sudjelovati u humanitarnim projektima u sklopu kojih će i pronaći savršenu osobu za sebe.

RIBA
Ribe su velike zaljubljenice u umjetnost i estetiku i muzej je idealno mjesto u potrazi za srodnom dušom.