Frizura otkriva pravi karakter muškarca: kratko ošišani su ljubomorni, ćelavi su vjerni, “fade” je frizura samouvjerenih brightside

Pogledajte šta sve možete da otkrijete o nekom muškarcu samo na osnovu njegove frizure. Dovoljno vam je da ga jednom pogledate.

1. Duga kosa

Lijepi dugokosi muškarci su kreativna bića i evociraju nam uspomene na Vikinge i druge fantastične likove. Ženama se dopadaju ove frizure. Jedino je važno dobiti bitku za šampon.


2. Kratko ošišana kosa na sljepoočnicama i potiljku

Ova frizura je izbor mačo, ali i ljubomornih muškaraca. Kako polovina muškaraca ima ovu frizuru, morate pokazati nevjerovatnu harizmu kako biste privukli pažnju. Ljudi sa ovakvom frizurom su vedre naravi i imaju dobar smisao za humor.

3. Bez ukusa

Veoma inteligentni i dalekovidi muškarci. Dok ćelave, oni donose prave odluke. Oni zaslojepljuju žene ne samo svojim osmjehom već i bljeskom sunca na svojoj glavi. Ovu frizuru biraju muškarci koje ne mare za moderne tričarije. Oni su veoma vjerni.

4. Razdjeljak na sredini

Ovu frizuru najčešće nose vrijedni, uporni muškarci koji nastavljaju sa svojim ciljevima bez obzira na sve. Kako ova frizura ne zahtijeva puno truda, možemo zaključiti i da ovi muškarci ne mare puno.

5. Vertikalne šiške

Ova frizura najviše leži sanjarima, nostalgičnim za vremenima kada je ova frizura bila popularna. Uopšteno govoreći, momci sa ovakvom frizurom su šaljivdžije i vole da su u centru pažnje.

6. Kosa srednje dužine sa šiškama sa strane

Romantični do srži. Pogledate u njihovu frizuru i zamislite sebe kako stojite na krmi broda pored ovog zgodnog muškarca. Da bi se postigao ovaj efekat u stvarnom životu, potrebno je mnogo vremena. To nam govori da je osoba sposobna da organizuje svoj život dobro. Ovakav tip je vrlo privlačan ženama, što oni rado iskorišćavaju.

7. “Fade” frizura 

Ovo je frizura samouvjerenih, mišićavih muškaraca u kariranim košuljama. Vjerovatno nose i bradu takođe! Ako i nema ništa od navedenog, sigurno će uskoro imati. Ovi muškarci idu u korak sa vremenom.

8. Punđa

Veoma samouvjeren muškarac, bez straha od kritike. Moguće je da zna neke borilačke vještine i da isto tako nestane u oblaku dima. U cjelini, zanimljiv karakter.