“Fotografija koju držim pred vama je dokaz”: Misteriozni starac Aleksandar tvrdi da je bio u 2118. godini, i da ga love agenti CIA-e! (Video)

Aleksandar Smit kaže da je bio dio tajnog CIA eksperimenta i tvrdi da će vanzemaljci na Zemlju doći do 2050. godine.

Na internetu se pojavio snimak starijeg čovjeka koji tvrdi da je on zapravo jedan od prvih putnika kroz vrijeme, kao i da je bio u 2118 godini, i za sve ima fotografiju kao dokaz!

Fotografija koja navodno pokazuje misteriozni grad iz budućnosti

Na videu koji se pojavio na YouTubeu, Aleksandar tvrdi da živi u bjekstvu jer ga agenti CIA-e traže. Kako kaže, putovao je od 1981. do 2118. godine i nazad.

  • Posjetio sam 2118. godinu u sklopu tajnog projekta CIA-e. Bio sam u budućnosti a zatim sam se vratio u prošlost. Sve ovo se dogodilo 1981. godine – kaže Aleksandar u videu.

Kao dokaz za putovanje kroz vrijeme, Aleks pokazuje i fotografiju koja bi trebala potvrditi njegovu priču.

  • Imam nešto da vam pokažem. Ova fotografija je napravljena 2118. godine. To je fotografija grada u kojem sam se našao. Nikada neću zaboraviti taj trenutak. Bio sam na samom rubu grada prije nego što sam zakoračio njegovim ulicama – kaže Aleksandar.

Nejasna fotografija naizgled pokazuje nekiliko visokih zelenih zgrada, neobičnog oblika, i ne liči ni na jedan grad koji se trenutno nalazi na svijetu.

-Čekao sam sve ove godine da otkrijem ovu fotografiju jer nisam bio siguran da je svijet spreman da je vidi. To je fotografija iz budućnosti koju sam uspio da vratim nazad sa sobom u sadašnjost. Svjestan sam da je fotografija mutna i pomalo izobličena, ali to je posljedica putovanja kroz vrijeme – objašnjava Aleksandar.

  • Vlada mi je oduzela originalnu fotografiju, ali uspio sam napraviti kopiju koju sada držim pred vama – tvrdi misteriozni Aleksandar.

Opisujući budući svijet, Aleksandar kaže da će nas u budućnosti vanzemaljci redovno posjećivati, komunicirat ćemo novim jezikom, ali isto tako će se klima znatno pogoršati.