FITOKOZMETIKA: Kratki savjeti ljepotica s ekrana!

Ništa ne može biti lijepo ako nije istinsko, a žena je najljepša kad je voljena, misao je Johna Ruskina. Uz ljubav kao vječni recept ljepote, postoje i neki trikovi kojima se njeguje. To ponajviše rade slavni. Sharon Stone koristi maslinovo ulje za lice i vrat da im vrati svježinu, Helena Christensen jogurt. Pročitajte još nekoliko kratkih savjeta

Profinjena Cate Blanchett zna da se sa starenjem ne isplati boriti, nego ga treba preduhitriti.

– Znakovi starenja brzo se pojavljuju na laktovima, pa ruke redovito mažite losionom – poručuje 41-godišnja Cate.

Jedan od neponovljivih supermodela ‘90-ih i sudionica najseksi MTV spota ikad “Wicked Game“, Helena Christensen otkriva tajnu svojeg tena – prirodni jogurt, ali kao maska za lice.

Najvažnija stvar u mojoj kozmetičkoj torbici je mlijeko za čišćenje. Koristim ga dvaput na dan – tvrdi Kirsten Dunst. Iako je potrebno dosta krivih pokušaja, potrudite se pronaći mlijeko za čišćenje koje savršeno odgovara vašem tipu kože jer je ono osnova lijepog tena.

Da bi vaša koža bila meka i svježa, priuštite sebi spa-tretman u vlastitom dnevnom boravku. Zagrijte vodu, dodajte naribani svježi đumbir i iscijedite pola limuna. Parite lice nekoliko minuta i koža će vam izgledati kao nova – savjet je Natalie Imbruglie.

Ako neposredno prije spavanja nanosite kremu za lice, zapravo ćete tretmanom počastiti jastuk. Kremi je potrebno barem 30 minuta da se upije – ističe Claudia Schiffer.

/aura.ba/