Filmski hitovi za romantične duše (Video)

Žene plaču gledajući ih

 

Ljubitelji filma koji obožavaju ljubavne priče izdvojili su ova 3 filma koji će vas dirnuti do srži. Jake emocije natjeraće svakoga da razmisli o poruci koju film nosi, a oni najemotivniji nerijetko i zaplaču uz ovakva ostvarenja.

1. Samo ako

Svakog dana donesemo po neku odluku, koja na neki način utiče i na tuđe živote ljudi oko nas. Događaji koji se nižu prave oblikuju našu sudbinu i prave neraskidive veze, ali šta ako se ipak sve u trenutku raspadne?

Samanta studira muziku u Londonu, impulsivana je i emotivna, ali i zaljubljena. Njen prijatelj Ian je biznismen, koji je skoro uvijek zauzet, tako reći oženjen je svojim poslom. Ovo je narušavalo njegov odnos sa Samantom, ali tragična nesreća odnijela je njen život, nakon čega on shvata da je potpuno izgubio. Da je samo mogao da vrati vrijeme unazad, kada bi samo mogao da ponovo proživi taj sudbonosni dan…. I sudbina mu je dala priliku.

2. Sjetite se nedjelje

Usamljena konobarica Moli upoznaje zgodnog lika po imenu Gas koji radi u prodavnici nakita. Ona vjeruje da je konačno našla srodnu dušu, međutim, njegovo ponašanje iz dana u dan je sve čudnije. Dok ona sumnja da joj on nešto krije, ispostavlja se da Gas boluje do rijetke bolesti, ima savršen gubitak kratkotrajne memorije. Za njega je svaki novi dan nova priča iz početka. Svaki dan viđa Moli i pokušava da se sjeti ko je ona, a on u nju mora da se zaljubi iz dana u dan iznova…

3. P.S. Volim te

Njih dvoje su se pronašli i uživaju u svakom trenutku zajedno. Ljubav kakvu bi svako od nas samo poželeo. Misleći da se nikada neće razdvojiti i ne sanjaju da će sudbina umiješati prste. On iznenada umire, ali čak ni tada ne ostavlja svoju voljenu samu. On joj je ostavio pisma koja on apronalazi kada ostaje sama i to joj daje snagu da pregura najteže momente. Na kraju svakog pisma napisano je: P.S. Volim te. Hilari Svonk i Džerard Batler dočarali su ovu ljubavnu priču maestralno, a mnogim romantičnim dušama je baš ovaj film omiljeni.