Fetiši: VELIKI BROJ MUŠKARACA VIŠE VOLI ŽENSKA STOPALA OD GRUDI, STRUKA ILI…

Pojedincima je u početku veze bilo teško djevojkama priznati da njihova stopala vole više od grudi ili guze. Bilo je i onih koji su otvoreno kazali da gube tlo pod nogama kada se žena izuje

Prema nekim teorijama – muškarci koji obožavaju ženska stopala žele biti pokorni u vezi. Inače, ženska stopala su jedan od četiri dijela tijela koje muškarci najčešće traže na internetu, uz grudi, stražnjicu i međunožje. Vole gledati lijepa stopala, dirati ih, ljubiti, grickati, mirisati…

Nekim muškarcima stopala su najseksepilniji dio ženskog tijela pa im posvećuju puno vremena i pažnje prije samog vođenja ljubavi jer ih to, kažu, nevjerovatno uzbuđuje.

Pojedini momci su na društvenim mrežama otkrili zašto toliko vole ženska stopala, a bili su vrlo iskreni jer su imali priliku to reći anonimno. Neki su rekli kako im je u početku veze bilo teško djevojkama priznati da njihova stopala vole više od grudi ili guze.

Bilo je i onih koji su otvoreno kazali da gube tlo pod nogama kada se žena izuje.

Ovo su neki od tih komentara:

Njegovana ženska stopala su mi toliko seksi da sam u raju dok ih milujem. Hipnotiziran sam kad ih vidim i jednostavno ih ne mogu prestati dirati i ljubiti. Moja zaručnici je to pomalo čudno, ali meni su njezina stopala prekrasna.

Imam fetiš na ženska stopala od kad sam se rodio. Uz njih se osjećam predivno, gotovo nebeski.

Znam puno muškaraca, uključujući i mene, koji radije gledaju gola ženska stopala nego golu guzu.

Za mene djevojka ne mora imati velike grudi niti čvrstu guzu. Najvažnije mi je da ima lijepa stopala.

Kad pričam sa ženom koja ima lijepa stopala teškom mukom se suzdržavam da ne gledam stalno u njih, ali pogled mi puno puta pobjegne. Neke su to primijetile i vidio sam po osmjehu da im je to simpatično.

I mene pale ženska stopala, ali ne sva, samo ona koja su slatka i seksi.

Mene uzbuđuje miris ženskih stopala.

Volim kad djevojka zaspi dok joj ljubim stopala i prstiće.

Volio bih da me moja cura dira stopalima po licu, ali ona to ne želi. Kaže da nisam normalan.