Feng šui tajne za trpezarijski sto: STAVITE OVAJ PREDIVNI CVIJET NA STO I DUPLIRAJTE NOVAC U KUĆI

Trpezarija je mjesto okupljanja porodica, prostor u kojem svakodnevno zajedno dijelimo energiju. Najpoznatiji stručnjaci za feng šui otkrivaju male tajne kako treba postaviti i šta staviti na trpezarijski sto.

“Sto je ključna stvar, to je sklad porodice, okupljanje” – savjetuju fang šui stručnjaci.

Vrlo je važno da jedemo zajedno, sa partnerom, porodicom. Na primjer, ukoliko jedan partner započne drugi režim ishrane, potrebno je bar jednom nedjeljno da jedete isti obrok sa osobom sa kojom živimo – to je duh zajedništva.

“Trpezarijski sto treba da bude blizu kuhinje, ako nije, dolazi do razdvajanje porodice, slabe komunikacije. Ljudi griješe kada stave sto ispod prozora – sve što nam je u blizini prozora odlazi kroz prozor. Super je staviti jedno ogledalo pored da duplira prihod – objašnjavaju fng šui majstori.

Često na trpezarijskom stolu možemo vidjeti vaze sa cvijećem, a posebno je jedan cvijet sjajan za privlačenje novca.

Bijeli ljiljan uvijek treba ubaciti u trpezarijski dio. Šta je caka – kupuje se zatvoren cvijet, a kako se otvara, povećava mogućnost većih prihoda. Bijeli ljiljan je čudo.

Mnogi u domu imaju šank ili ostrvo – a šta je bolje!

Kada imate šank, čovjek mora da ga obiće i uđe u njega, a kada imate ostrvo imate energetski tok – dobar energetski tok predstavlja zdravlje i finansije. Jedina mana na ostrvu je što se šporet ne postavlja u ostrvo, to je gubitak novca. Šporet mora da stoji tako da ima pozadinu iza sebe, zid – to je stabilnost.

Jedna od zanimljivih stvari koju treba bar jednom godišnje iznijeti na trpezarijski sto jeste escajg u boji zlata, bar za Novu godinu. On ne mora biti zlatni, već samo u boji zlata, jer „Oko ne zna šta je lažno, a šta pravo.“