Feng šui savjeti za debeo novčanik

Ima li zaista ikakve veze kakve je boje naš novčanik s činjenicom da li je on više pun ili prazan? Ako je vjerovati feng šuiju – ima!

Svaka boja vezana je uz određene elemente, pa ako ste rođeni u znaku vode, vatre, zemlje ili vazduha, morate pažljivo izabrati boju prema elementu u kojem ste rođeni.

Plava – Plava boja simbolizuje da će vam novac pobjeći iz ruku baš poput vode pa se nikako ne preporučuje kao izbor za vaš novčanik.

Crvena – Slično je i s crvenom bojom koja simbolizuje vatru pa se vjeruje da će “sagorjeti” prilike za bogatstvom za osobe koje nisu rođene u elementu vatre ili zemlje.

Crna – Predstavlja bogatstvo i napredak. Ako želite ostvariti napredak na poslovnom i finansijskom planu, crni novčanik je pravi izbor za osobe rođene u znaku vode.

Smeđa – Ovo je prava boja za osobe koje se trude da uštede novac ili da troše što manje. Odličan je izbor za osobe rođene u elementu vatre ili vode.

Zelena – Simbolizuje rast i život pa je u feng šuiju zelena biljka nezaobilazna u domovima ljudi koji žele ostvariti napredak na ličnom i poslovnom planu. Ili krenuti u nove, uspješne početke. Preporučuje se osobama rođenima u znaku zemlje.