Feng šui pravila za uspjeh i napredak: KAKO DA VAM IZGLEDA RADNI STO?

Feng šui nas uči kako da uređenjem životnog prostora privučemo dobru energiju, a posebno je važno kako vam izgleda radni sto! Feng šui za radni sto nalaže gdje bi trebalo da stavite koji predmet, ako želite da na poslu budete bez stresa, fokusirani i uspješni!

Kada sjedite za stolom, tačno iza leđa ne bi trebalo da vam se nalaze prozor ili vrata, osjećaćete se “ranjivo”, jer vam neko stalno može biti iza leđa ili protok vazduha stvara taj utisak.

Nemojte gledati direktno u zid, ali ako vam je kancelarija tako postavljena, na taj zid stavite fotografiju ili neku sliku koja vas inspiriše. Ako imate veliki radni sto i možete da birate gdje ćete staviti kompjuter, neka on bude na desnoj strani.

Lijeva strana stola je najbolje mjesto za lampu, a ako imate mogućnosti, iza stola stavite sliku koja prikazuje ili tekuću vodu, ili neki planinski predio, kako bi voda i prizori uspona simbolizovali i privlačili uspjeh. Samo pazite, postoje i mjesta na koja ne bi trebalo da stavite vodu!

Svaki predmet ima svoju energiju i mjesto, pa ako želite po feng šui vjerovanju da privučete poslovni uspjeh, evo gdje bi šta trebalo da stoji, gledajući po kompasu.

Sjeverni dio stola – računar, telefon, vizit karte, rokovnik, sve što je direktno vezano za posao. Možete koristiti i pravac sjeverozapada za ove stvari.

Jug – lampe i bilo koji drugi predmeti koji emituju svjetlost kako bi osvijetlili budućnost i uspjeh.

Istok – biljke, saksije, stvari koje su “žive”, one poboljšavaju odnose s drugim ljudima ako se nalaze na istoku.

Zapad – fotografije i lične sitnice.

error: Content is protected !!