Februarski seksi horoskop: Djevicama zvijezde namijenile post, Jarčevima se sprema nemogući scenario, Ribe ulijeću u žestoku avanturu

Super krvavi plavi mjesec je došao i prošao 31. januara i ostavio velike posljedice koje će osjetiti svaki znak, naročito na seksualnom polju.

OVAN

Seksualni život bio bi vam mnogo bolji kada biste ovog mjeseca probali da ne mislite samo na sebe, već i na partnerovo zadovoljstvo. Februarske duge noći iskoristite da u potpunosti istražite partnerovo tijelo i da sa njim iskreno komunicirate – seksualni život će vam se garantovano poboljšati.

BIK
Riječ februara za vas je eksperimentisanje. Obavezno probajte nešto što niste nikad ranije, slobodno u to uključite i igračke. Ne razmišljajte o posljedicama, samo uradite to za čime žudite već dugo. Sredina mjeseca djelovaće vam nekako dosadno, ali ne dajte da vas to zavara – februar će za vas na polju seksa biti posebno uzbudljiv mjesec.

BLIZANCI
Moraćete da razmislite o svojoj ljubavnoj strategiji. Ovih dana ne možete da izbacite jednu osobu iz glave, ali pristup vam je sasvim pogrešan. Previše ste fokusirani na pokušaje da tu osobu odvedete u krevet. Umjesto toga, pričajte sa njom i upoznajte je malo bolje – moglo bi da vas iznenadi šta ćete sve tako otkriti.

RAK
Početkom februara imaćete iznenadnu posjetu, a ta posjeta bi mogla da vam omete seksualni život. Nema nekih posebno lijepih februarskih vijesti za vas – ovaj mjesec biće uglavnom dosadan, ali zato ćete krajem mjeseca upoznati nekog novog ko će vam mart učiniti vrlo zanimljivim.

LAV
Ovog mjeseca konačno ćete imati priliku da ostvarite neku svoju maštariju o kojoj dugo razmišljate. Slobodno se prepustite riziku, koliki god da je, ishod će biti fantastičan.

DJEVICA
Februar će biti prilično dosadan mjesec za Djevice. Seksa neće biti ni na vidiku, pa je savjet za vas da se opremite seksi igračkama. Možda ćete imati par prilika za beznačajne seksualne vezice, ali savjet je da ih ovog mjeseca preskočite.

VAGA
Ovog mjeseca bi po horoskopu trebalo da vam pristigne neki neočekivan novac, a najbolje bi bilo da ga potrošite na sitna zadovoljstva za partnera i sebe. Priuštite sebi neko zadovoljstvo u paru za koje ranije niste imali novca – isplatiće vam se višestruko.

ŠKORPIJA
Februar će na polju posla za vas biti izuzetno stresan, pa se Škorpijama savjetuje da malo ohlade svoje seksualne avanture. Umjesto uobičajenog žestokog i zabranjenog seksa, probajte da se sa partnerom upustite u pravi romantični seks iz ljubića, uz svijeće i mirišljave štapiće. Prijaće vam!

STRIJELAC
Nedavno vam je srce slomljeno pa vam se čini da baš niste raspoloženi da se opet upuštate u ljubavne igre, ali februar je mjesec da se vratite na pozornicu. Obavezno sebi dajte oduška u svemu, budite potpuni hedonista. Javiće vam se želja da se javite bivšem partneru i ni slučajno to ne radite.

JARAC
Jarčevi, u februaru će vam se desiti seksualni scenario za koji niste smjeli ni da pomislite da je moguć. Biće opasno i rizično i plašićete se da se prepustite, ali obavezno to uradite – taj susret izrodiće se u vezu koja će vam obilježiti život.

VODOLIJA
Vodolijama se sprema nešto posebno zabavno, a uključuje i par seksualnih rekvizita. Nadamo se da vam klima uređaj radi, jer će februar u vašoj spavaćoj sobi biti vreo!

RIBE
Ribe, prvu polovinu februara je najbolje da iskoristite tako što ćete samovati i prikupljati snagu, jer pred kraj mjeseca u vaš život ulazi neko novi. U početku ta osoba neće obraćati pažnju na vas jer ćete djelovati dosadno, ali dobićete priliku da pokažete da ste u krevetu sasvim druga osoba – iskoristite je! (vagabomb.com)