Fatma K. (66), penzionerka iz Sarajeva: UZ POMOĆ DENISOVIH PREPARATA RAHAT PROHODALA ČETVRTI DAN

Penzionisana Fatma K. godinama je imala problema s reumom. Teško se kretala, a bolovi su raznosili njeno tijelo. Bilo je dana kada se nije mogla pomjeriti iz kreveta. Zbog tih bolova nije mogla ni da se sagne, da čučne, klekne, napravi bar jedan korak bez grča ili jauka..

„Meni su još prije deset godina dijagnosticirali išijas. Po njima nisam invalid, a u stvarnom životu jesam – kazuje Fatma.

Zbog jakih bolova koristila je lijekove, injekcije, odlazila u banje, privijale obloge…. Sve bi to nakratko ublažilo bolove, ali nikada ih nisu uspjeli trajno ukloniti. Išijas je ostajao kao njena „vjerna pratilja“.

„Slučajno sam nabasala na “Auru” i pročitala jedan tekst o Denisovim biljnim preparatima za bolesne kosti i zglobove, te išijatična i reumatska oboljenja. Nisam se puno dvoumila. Preparati nisu skupi, a Denis mi je djelovao veoma odgovorno. Koristila sam kapi, kreme, ulja…I četvrti dan sam postala druga osoba. Snaga se vraćala, bolovi nestajali. Denis me je urahatio – kaže naša čitateljka.

Kontakt telefoni travara Denisa Jurišića su 061 279 027 ili 061 373 581. Pozivni za BiH je 00387.