Fanovi se nadaju da će se rasplamsati stara ljubav: Jennifer Aniston se vraća slobodnom Bradu?

Vijest o razvodu Jennifer Aniston i Justina Therouxa nakon dvije godine braka munjevito je odjeknula na Twitterru, a u moru najrazličitijih komentara dvije riječi se neprestano ponavljaju; Brad i Jennifer.


Prije šesnaest mjeseci svjedočili smo iznenadnom razvodu Brada Pitta i Angeline Jolie i pratili dramu oko skrbništva nad njihovom djecom.

U razvodu Jennifer Aniston i Justina Therouxa niko nije pronašao elemente drame, a svima je na pameti samo jedno pitanje: ‘Hoće li bivši supružnici nakon propasti svojih drugih zvjezdanih holivudskih brakova ponovno biti zajedno?’.
Brak Jennifer i Brada, kojega se smatralo jednom od najbajkovitijih holivudskih brakova, potrajao je od 2000. do 2005. godine, a Brad je nakon njihovog razlaza otpočeo svoju vezu s Angelinom Jolie koja nije završila baš bajkovito.

O problemima u braku Jennifer i Justina nagađa se već neko vrijeme, a par je glasinama odlučio stati na kraj zajedničkom objavom u četvrtak.

‘Kako bismo spriječili daljnja nagađanja, odlučili smo istupiti zajedničkom izjavom i izreći da smo se rastali. Ova odluka donesena je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par, ali se veselimo našem daljnjem prijateljstvu. U normalnim uvjetima sve ovo napravili bismo daleko od očiju javnosti, no ne želimo dati prostora tračevima da se koriste i špekuliraju na temu nas, stoga smo sami željeli izreći istinu. Sve što bude objavljeno o nama znajte da nije došlo od nas, već je samo jedna izmišljena priča. Iznad svega, odlučni smo da i dalje održimo duboko poštovanje i ljubav jedno za drugoga’, navodi se u zajedničkoj službenoj izjavi.

Nakon objave vijesti, društvene mreže su podivljale. Fanovi Jennifer Aniston uvjereni su da se lijepa glumica razvodi zbog svog bivšeg supruga Brada Pitta, koji se prije dvije godine razveo od Angeline Jolie.

Hoće li se rasplamsati stara ljubav nekada najljepšeh holivudskog para, ostaje da vidimo…