FACEBOOK MAME: DEVET TIPOVA KOJE SIGURNO PREPOZNAJETE

Obožavamo mame! I obožavamo Internet. A kakve veze imaju ova dva pojma? Sigurno ste barem nekad na svom Facebook news feedu primijetili ženu koja je nakon što je postala mama odlučila svaki svoj trenutak s bebom podijeliti na društvenim mrežama…

U nastavku donosimo 9 tipova Facebook mama koje sigurno primjećujete na svom Facebook feedu i svaki put ih instantno poželite blokirati…ali ipak to ne učinite jer su mame super, a bebe neodoljive!

1. ONA KOJA PREVIŠE OBJAVLJUJE

Doslovno znate sve o svakom outfitu koji je ikad stavila na dijete kao i sve što je pojeo/la za doručak proteklih 6 tjedana. Još samo fale fotografije sadržaja pelena, kad malo bolje razmislimo…

2. ONA KOJA SE STALNO HVALI

Njezin 6-godišnjak čita na razini 8-godišnjaka. Njezina djevojčica crta ljepše od svih u razredu. Njezin maturant je upisao medicinu. Njezin muž je iznenadio cijelu obitelj putovanjem u Gardaland. I to sve u jednom danu? Sretni smo zbog nje, stvarno, ali ipak što je previše je previše, zar ne?

3. ONA KOJA SE STALNO ŽALI

OMG oba djeteta imaju upalu uha; dnevna soba je prekrivena Lego kockicama i prilično je sigurna da niti jedna žena u povijesti svemira nije imala gori slučaj osipa uzrokovanog stresom. Uvijek postoji barem nešto oko čega se mora požaliti svojim Facebook prijateljima.

4. ZABRINUTA MAMA

“Je li mom djetetu zima u kolicima?”; “Je li neobično što moj jednogodišnjak još ne zna slagati kockice po obliku i boji?”; “Lucijino grlo čini se pre crveno…da zovemo pedijatra?” Da, vjerojatno bismo trebali…”

5. ONA KOJA STALNO TRAŽI ODGOVORE

Ova mama stalno traži rješenja i nekvalificirane odgovore na neka ključna pitanja poput “kada je vrijeme da dijete počne ići na WC samostalno?” i “trebamo li kupiti učiteljici poklon za Božić?”. Ali nemojte se truditi odgovarati jer vas na kraju krajeva nikad neće poslušati.

6. “MARTHA” (Martha Stewart)

Još jedna savršeno filtrirana slika njenih savršenih homemade browniesa u savršenom Hello Kitty obliku. Pored nje se baš osjećate nekako prosječno, je’l da?

7. KRALJICA FITNESSA

Kako može izgledati ovako tri mjeseca nakon poroda? KAKO?! Još jedna savršena fotka njezinog super utegnutog trbuha. Ova mama je apsolutna fitness inspiracija i izvor naših kompleksa.

8. ONA KOJA UVIJEK DIJELI GROZNE ČLANKE O NESRETNOJ DJECI

Prva će podijeliti sve grozne vijesti iz medija koje na bilo kakav način uključuju neko dijete. Ali koliko puta trebamo reći da ne želimo u nedjelju popodne čitati o serijskom otmičaru djece iz Pekinga?

9. ONA KOJA JE UPRAVO DETALJNO PREPRIČALA SVOJ POROD…

Jao, drage mame, obožavamo vas više od ičega, ali neke intimne detalje o vama stvarno ne moramo znati!

error: Content is protected !!