Evo zašto se Boba i Lepa Brena nikad neće razvesti iako im to mnogi žele i najavljuju!

ONI SU NAIME STVORENI JEDNO ZA DRUGO. I ASTROLOGIJA TO DOKAZUJE.

Boban Živojinović (Beograd, 23. 7. 1963.) i Lepa Brena (Tuzla, 20. 10. 1960.)

Dvoje poznatih i uspješnih ljudi koji su sklopili bračnu zajednicu već desetljeća izazivaju pažnju javnosti. Oni su jedno za drugo. Njihov brak ima karakterističnu harmoniju. S lakoćom prepoznaju potrebe partnera te mu udovoljavaju. Mirniji ljudi, predani porodici i njenom razvoju.

Brena, koja je u ranoj mladosti ostvarila veliku slavu, mnoge je iznenadila udajom i uspješnim usklađivanjem porodičnog i poslovnog života. Ona je stvorena za partnerstvo. Tipična Vaga, uvijek treba partnera da se osjeća potpuno. Mars u Raku govori o njenoj aktivnoj majčinskoj ulozi i brizi za obitelj.

Boban Živojinović voli žene koje su posebne, istaknutije i blistavije od drugih. Sve to je našao u svojoj drugoj supruzi, koja je posebna, slavna i raskošna. Ona zna zadovoljiti želje njegove Venere iz Raka, te uspješno obavljati ulogu tipične tradicionalne supruge, koja je predana porodičnim vrijednostima.

Njegova Venera u konjunkciji s njenim Marsom govori o jakoj spolnoj privlačnosti i ljubavi između ovo dvoje ljudi. Merkur u konjunkciji s Neptunom otkriva da ona zna potaknuti njegov smisao za romantiku i izvući neke tajne koje on zna ili krije. Uran u konjunkciji s njegovim Mjesecom govori o iznenadnim promjenama na porodičnom području i aktivnostima koje ovo dvoje spuržunika nikada ne odvuku u dosadu.

Počesto dođe do prepirki, koje inicira njegov Mars iz Vage, ali ih uvijek s diplomatskom spretnošću odmah rješavaju. Stvoreni jedno za drugo, uspješno se dopunjuju i uživaju u zajedničkom društvu.

(astrolog Azra Dramalija/svadbeivjencanja.ba)