Evo koja frizura je najbolja za vaš horoskopski znak!

Ovan

Žena rođena u znaku ovna želi stil koji odražava njenu samopouzdanu, energičnu i avanturističku ličnost. I zbog toga što je ona uvijek u pokretu i nevjerovatno zauzeta, njen stil je jednostavan, a opet veoma privlačan. Piksi frizura sa malo volumena na vrhu savršena je za žene koje nemaju mnogo vremena da se “bore” sa kosom.

 

Bik

Kada žena rođena u znaku bika pronađe stil koji joj odgovara, ona ga se se pridržava, a ova duga paž frizura (lob) sa krajevima koji nježno padaju na ramena i jednostavnim razdjeljkom po sredini upravo je ono što joj odlično stoji. Ona je elegantna i privlačna, ali ne izgleda preozbiljno, što je čini savršenom za ženu rođenu u znaku bika, jer ona voli frizure koje nije teško održavati, a koje veoma lako mogu postati dio njenog svakodnevnog stajlinga.

 

Blizanci

Žena blizanac je živahna, uzbudljiva i voli raznolikost, zbog čega joj ovaj razigrani stil savršeno odgovara. Kratka, asimetrična frizura predstavlja njenu dinamičnu i uzbudljivu ličnost, a omogućuje tako mnogo varijanti za stilizovanje. Razdjeljak sa strane dodaje dinamičnost. Raznolikost je veoma bitna ženi rođenoj u ovom znaku, a ova frizura odgovara svim tipovima kose: ravnoj, talasastoj ili kovrdžavoj.

 

Rak

Svi vodeni znakovi, uključujući i raka, više preferiraju stilove koji naginju na ženstvenu stranu, a žena rođena u znaku raka posebno uživa u tome da bude alfa ženka. Kraća paž frizura sa volumenom garantuje da će se za njom svi okrenuti. Pored toga, veliki, nježni i romantični uvojci predstavljaju naklonost i toplinu kojima ova žena obasipa sve oko sebe.

 

Lav

Ovaj stil je moćan, privlačan i hrabar, a to je upravo razlog zbog kojeg ga žena rođena u znaku lava i voli. Poput pravog lava, žena rođena u ovom znaku voli da pokaže svoju “grivu”, ali to ne znači da se ona ograničava samo na duge frizure. Zapravo, kraći stilovi, poput ovog, sa velikim i bujnim loknama jednako su joj dragi i privlačni.

 

Djevica

Žena rođena u ovom znaku voli da uvijek izgleda dotjerano, a da istovremeno izrazi svoju ženstvenost. Ona je prekrasna boginja koja kanališe prirodnu ljepotu, zbog čega najviše cijeni frizuru srednje dužine ili dugu, sa nježnim i elegantnim uvojcima. Ovaj jednostavni stil slavi prirodnu ljepotu i izgleda uredno, svježe i elegantno.

 

Vaga

Ravnoteža, harmonija i simetrija veoma su važni ženi koja je rođena u znaku vage, zbog čega je i privlači ova uredna i vanvremenska frizura. Žena rođena u ovom znaku voli da odvoji dosta vremena za uljepšavanje, ali to joj je više ritual zbog kojeg se bolje osjeća. Ona bi trebalo da se drži podalje od neurednih i komplikovanih stilova te da umjesto toga ima dugu, ravnu, jednostavnu i elegantnu frizuru.

 

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj neustrašivosti, seksipilnosti i strastvenošću, ali i po tome što su veoma snažne pa im zbog toga najbolje odgovara kratka frizura. One vole sve što prikazuje njihovu snagu, moć i privlačnu stranu – još jedan razlog zbog kojeg im ovaj polu-ozbiljni stil sa ekstra volumenom savšreno pristaje.

 

Strijelac

Žena rođena u znaku strijelca želi da njena kosa bude prirodna, a da istovremeno oslikava njenu bezbrižnost, sreću i pozitivne vibracije. Blago talasast i stepenast stil odlično pristaje prirodnim kovrdžama, a kraća dužina garancija je da se žena strijelac neće mnogo mučiti oko frizure. Pored toga, pramenovi koji imaju prirodan izgled još su jedan način da ova žena dobije frizuru oko koje neće morati mnogo brinuti, piše minimagazin.info.

 

Jarac

Ona voli da, skoro pa uvijek, izgleda elegantno, prefinjeno, moderno, dotjerano i da je spremna za sve. Njen vladar je planeta Saturn te žena rođena u ovom znaku ima tendenciju da gravitira ka ravnim i ozbiljnim stilovima. Duga i stepenasta frizura koja je poboljšana dobrim feniranjem beskrajno im je draga. Ovaj stil, sa tek par privlačnih kovrdža pri kraju, istovremeno je veoma privlačan i idealan za sve prilike – kvalitet koji moderna i pedantna žena rođena u znaku jarca veoma cijeni.

 

Vodolija

Žena rođena u znaku vodolije vedrog je duha, voli da se zabavlja, ponekad i malo nestašna, a njena frizura bi trebalo da to odražava. Stil koji je svestran, stepenasto ošišan i sa šiškama srednje dužine, omogućava joj da eksperimentiše sa različitim frizurama – a to joj je veoma bitno. Žena rođena u ovom znaku ima tendenciju da brzo mijenja mišljenje i stil pa zbog toga i ne pribjegava drastičnom šišanju ili stilovima koji joj ne dozvoljavaju da ih brzo i lako promijeni i prilagodi.

 

Ribe

Ribe su vodeni znak pa su zato talasaste i blago neukrotive lokne, poput morske sirene, idealne za njih. Ženu rođenu u znaku riba privlače dugi uvojci i prirodna tekstura, a ona cijeni frizure koje nije teško održavati. Upravo zbog toga najviše voli duge ili frizure srednje dužine koje nisu komplikovane, a koje pokazuju prirodni oblik kose. Zbog razdjeljka u sredini ovaj stil je jednostavan, a suptilni stepenasti uvojci naglašavaju prirodnu talasasost, bez obzira da li imate gustu ili rijetku kosu.