Evo kako prepoznati loše muškarce!

Može biti veoma teško pročitati muškarca kada tek započnete vezu s njim. Međutim, postoje mali znaci govora tijela koji vam mogu pomoći da otkrijete da li je neki muškarac loš.

On možda voli da vara ako…

…te ne gleda u oči. Muškarci koji su, po svojoj prirodi, preljubnici često pokazuju znakove prevare, kao što su odbijanje da te gleda u oči, osmjehivanje drugim ženama dok ti pričaš ili ako je nejasan u detaljima.

 

Možda je nesiguran ako…

…te stalno dodiruje. Muškarci koji nisu zadovoljni sobom mogu biti naporni, a dodirivanje tvojih ruku, ramena ili leđa je podsvjesni signal da pokušava da te “zgrabi”.

On možda voli da kontroliše ako…

…je u tvom ličnom prostoru nepozvan. Muškarci koji vole kontrolu imaju tendenciju da budu glasni i prave velike pokrete tijelom da bi ukazali da oni vode glavnu riječ (bar u svojim glavama).

 

Možda je sebičan ako…

…hoda ispred tebe. Momci koji to rade podsvjesno sugerišu da očekuju da držiš korak s njima. Ne šetate skupa? Obrati pažnju na znakove samodopadljivosti, kao što su često popravljanje kose ili ako krišom gleda svoj odraz u ogledalu iza šanka. Takođe, čuvaj se muškaraca koji često ponavljaju “Ja” – to je znak da je on broj 1 na njegovoj listi prioriteta.

 

On je možda tip ljubomornog muškarca ako…

…puno zuri u tebe. Sretanje pogledom je jedna stvar, ali posesivni muškarci će uspostaviti kontakt očima koji je malo previše intenzivan. Ovo je znak da podsvjesno osjeća kao da mu pripadaš.
(minimagazin.info)

 

Komentari

komentara

error: Content is protected !!